Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
 121/171 anonim válasza:
100%
Pont volt egy de nem velem történt. Épp óra közepén egy gyerek elkezd olyat mondani, hogy göcs töcs (annyira nem hallatszott, mert zajos osztály vagyunk. Én is csak onnan hallottam, hogy a srác mögöttem ült) aztán egy pillanatra csend lett a padtársam meg bekiabálja a csendbe, hogy p*cs :D. Egyébként nem lett belőle baj, a tanár nem is szólt érte.
2015. nov. 13. 23:43
 122/171 anonim ***** válasza:
100%

mostanában valami divat lett vagy nem is tudom hogy a kicsit hosszabb hajú fiúk poénból összegumizzák a hajukat a fejük tetején. Egyik osztálytársamnak pont össze volt így fogja a haja szünetben, és órára véletlen úgymaradt. Osztályfőnöki volt, jön be az ofő és mondja hogy szedje ki a hajából a gumit. Mi elfogadjuk a másságot de azért mégis csak vegye ki a hajából. Szegény gyerek nem is értette hogy miről beszélt aztán jutott eszébe xDD

Matekórán mesélt a tanár egy viccet:

móricka hol a nővéred?

matematikailag bement a szobájába

hogyérve?

két ismeretlennel.

erre egyik gyerek félhangosan beledumál hogy húú a tanár úrral?? Nem is a tanárnak szánta de meghallotta, erre a tanár elkezd nagyban gondolkozni, hogy háát... nemtudja hogy móricka nővére az ő korosztálya-e xDD mindenki nézi a tanárt hogy vut ezt meg most miért...

Fizikadolgozatba az egyik oszttársam azt írta a geocentrikus világkép helyett hogy geotermikus... Még a tanár is majdnem elröhögte magát xD

2015. nov. 20. 22:33
 123/171 anonim válasza:
100%

Egyszer irodalmon a Szeptember végént vettük. Következő órán felelés volt. Mondja a gyerek:

A költeményt Petőfi írta Koltón a Júliával való nászúton.

-Na és mit csinálnak a nászúton?-kérdi a tanár.

Majd megfulladtunk a röhögéstől!:D

2015. nov. 24. 22:30
 124/171 anonim válasza:
100%

Előző vagyok.

Ma ofőin az ofő azt mondta (mindjárt itt a téli szünet), hogy szünet előtti csütörtökön (dec. 17) csináljunk valami olyat amit mindenki élvez. Páran elkezdtek röhögni ezen erre az ofő kicsit kiborulhatott, mert azt kiabálta hogy (idézem):

-"Hetedikben vagyunk! Hagyjátok már a szexet 3 évvel későbbre!"

Persze majd megfulladtunk a röhögéstől:D. Aztán így folytatja (az ofő):

"Bele sem gondolok a szerelmi életetekbe! Minek közeledni?! Azt se tudjátok, hogy AZ mire jó a pisilésen kívül!" Vagy legábbis valahogy így. Vagy 3 percig nem tudtuk abbahagyni a röhögést!

2015. nov. 26. 21:58
 125/171 anonim ***** válasza:
100%

tesin állunk a tornasorban, meséli az osztályfőnökünk (aki a tesitanárunk is) hogy képzeljük el milyen vírus van most 15 tanár is beteg lett. Sokszor mossunk kezet, és tessék védekezni, nehogy... erre bekiabálja egy fiú, hogy nehogy teherbe essen. Erre mindenki fetreng a röhögéstől szegény ofő meg félhangosan befejezi hogy nehogy elkapjuk mi is a vírust. Aztán miután befejezte az osztály a röhögést és a dumálást mondta hogy rossz az aki rosszra gondol. Aztán hozzáteszi az osztály hogy hülye aki nem. Hát erre már ő sem tudott frappáns választ adni úgyhogy más témába kezdett.

xDDDDD

2015. dec. 13. 20:02
 126/171 anonim ***** válasza:
100%

Hú ne tudjátok meg a mi osztályunkban mi van április 1-jén! Először is, a gumikígyó az ajtó fölé alap. Aztán a terem átrendezése. A kilincs és a tábla beszappanozása. Egyik-másik órán a tanár talál meg minket az öltözőben vagy a mosdóban, halálosan röhögve. Műanyag bogarak a tanári asztalon, valaki a szék alatt, egy gyerek pedig óra közben ront ki a szekrényből... De a tesitanárunknak nem tetszett, amikor a bordásfalon sorakoztunk. Órán mindenki fordítva ült, ezért a tanár fejjel lefelé kezdett írni a táblára!!! Nem tom hogy csinálta. Ja aztán hab a tortán amikor a rajz tanár próbálja túlharsogni az általános hangzavart és megbotlik a nyelve:

- Üljetek rám és figyeljetek! Ja... Upsz.

Remélem tudtam ötletekkel szolgálni április 1-jére és meg tudtalak titeket nevettetni a kedvenc rajztanárom segétségével... :)

2015. dec. 27. 19:02
 127/171 anonim válasza:
88%
sziasztok gyerekek én tanár vagyok, nem olvastam végig a sok "vicces" sztorit amit idefirkáltatok. igazából csak azt akartam mondani hogy annyit biztos hogy nem nevettek rajtunk mint mi rajtatok a tanáriban:)
2016. jan. 1. 23:36
 128/171 anonim ***** válasza:
100%

2 éve érettségiztem és egy magyar órán kérdi a tanárnő,talán egy Ady vers kapcsán.Már nem rémlik.

-Mit gondoltok mi a különbség a szerelem és a sima nemiség között?

Erre egy akkori fiú osztálytársam:Az elsőért nem kell fizetni,míg a másodikért már igen.

Majd kifeküdtünk padtársammal a röhögéstől,méghozzá is fűztem:XY néni felcsap szexterapeutának!

2016. jan. 2. 01:07
 129/171 A kérdező kommentje:

127-es válaszoló: Nem a tanárokon nevet senki, hanem az adott szituációkon, és a tanárokkal együtt.

Legalábbis nálunk a legtöbb esetben így van, és a válaszok egy részében is. :)

És elhiszem amit írsz, voltam már fültanúja tényleg vicces volt, és a tanáraink is szoktak mesélni nekünk hasonlókat, sőt nekik vannak a legjobb történeteik. :)

Szóval tőled is szívesen várunk választ, ha esetleg eszedbe jutott valami multságos kis történet. :)

2016. jan. 2. 03:24
 130/171 anonim válasza:
92%

Hetedikben mikulás napja. Vallás volt az utolsó óránk és előtte volt mikulásozás az osztályban. Egy fiu oszt. társam poénból az ajándéka mellé még kapott krumplit, hagymát meg még talán répát is. Vallás óra vége fele hallom, hogy hátul nagyon röhögnek (második padban ültem). Hátra fordulok, hogy mi van s az oszt társam akkor mutatja felém, hogy megpucolta a hagymát kézzel órán. Annyira röhögtünk, hogy imádkozás közben is a padba kellett kapaszkodjak (így visszanézve nem vok büszke arra, hogy nem is imádkoztam de akkor irtó poén volt)

Másik idén technon mondja a tanárnő, hogy fogunk írni jövő órán.

Én: -Tanárnő miből írunk? (leckék)

Tanárnő tök komolyan mintha én lennék a hülye : - Technológiából. Azt se tudtam mit csináljak hgy ne röhögjem szembe.

2016. jan. 10. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!