Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
 131/171 anonim válasza:
91%

Életvitelen híres magyar építészeket vettünk. Az utolsónál diktálja a tanár amit írjunk:

-Neve: xy; stílus: organikus.

Erre egy gyerek bekiabálja, hogy orgazmus:D! Mi belefulladtunk a röhögésbe, de a tanár nem örült.

2016. jan. 16. 07:55
 132/171 anonim ***** válasza:
100%
munkahelyi egészség és biztonság órán dolgozatot írtunk, következő órán kiosztotta a tanár a dogákat és mondta hogy valaki (nem mondta el a nevét) mikro organizmus helyett mikro orgazmust írt xDDDDD
2016. jan. 29. 19:07
 133/171 anonim válasza:
100%

104-es vagyok :D

Egyik osztálytársam (nevezzük XY Zsanettnek) lesett a másik osztálytársamról (YX Anna). Szegény Zsani nem túl okos, mert a nevéhez is azt írta fel, hogy YX Anna. Tanár bejön tesi előtt az öltözőbe hogy miért van két dolgozaton ugyanolyan név, szakadtunk.

Kémiaórán osztálytárs felel, tanár kérdezi, mi az egyesülés.

- Ha két anyag érintkezik, akkor egyesül - feleli osztálytárs.

Erre a tanár:

- Miért, fiam, ha én pofonváglak, akkor a kezem egyesül az arcoddal?

2016. febr. 20. 21:56
 134/171 anonim ***** válasza:
100%
Egy teremben az egyik gyerek (11.o) az angoltanárral (aki egész jól néz ki, 35 körüli) gyakorolt, én a terem előtt álltam pár barátnőmmel. Kijött a tanár, pár pillanat múlva a srác is, és vagányan felhúzta a sliccét, közben fura arcot vágva. Viszont a tanár visszafordult, mert valamit bent hagyott, és meglátta... annyit röhögtünk :D
2016. febr. 27. 20:02
 135/171 A kérdező kommentje:

Aohh xd

És mi volt a reakció erre? :D

2016. febr. 27. 22:47
 136/171 anonim válasza:
100%
Osztályfőnöki órán népszokásokról beszéltünk, és mondta a tanár, hogy van valamilyen fa már nem tudom milyen amire olyan dolgokat szimbolizáló tárgyakat akasztanak amiket el akarnak veszíteni pl.: gyógysze-betegség. osztálytársam meg benyögi: szüzesség. Lehet ez így zavaros meg nem vicces de dőlt az osztály a röhögéstől.
2016. ápr. 15. 10:49
 137/171 valaki54321 válasza:
100%

Nekem 3 sztorim is van...

1. Matek órán a tanár kérdezi az egyik lány osztálytársamtól aki nagyon jó matekos. Mennyi 100-nak az 1/3 rész. Lány: 33 egész valamennyi. Tanár: Valamennyi?! Jézusom...

(Ott viccesebb volt) szegény csajt azóta is azzal piszkálják.

2. Vöröskereszt szakkörön ki kellett mennünk a folyosóra mentőládával. Az osztálytársam lerakta a ládát ráfeküdt és elkezdte dugni+nyögött...jön a tanár: Kisfiam te mit csinálsz? Oszt.társam: jaa semmit csak tornázok.

3. Az ofőnk bent hagyta a terembe a pálcát. Az oszt.társam megfogta és mutogatott vele...elkezdte mesélni hogy: Ezt a pálcát ne dugd fel magadnak, csak dörzsöld a puncidhoz, úgy izgatóbb...(közbe mutatta is) a tanár akkor már az ajtóban állt és csak nézett tátott szájjal...(hozzáteszem, a tanár nő és 62 éves)

2016. máj. 14. 11:57
 138/171 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hányadik lehettem, én voltam, akire azt hitték, miskolci vagyok:

Mai sztori, angolóra,írni kellett mondatokat, amelyikből az egyik az lenne, hogy mitől félsz. Osztálytársam írta, hogy ő a tumortól fél. természetesen a tumor szót így, magyarul írta le az angol szövegkörnyezetű mondatba. Tanár a füzetbe néz, sokkot kap, beletúr a hajába: „Tumor, please".

Ezen szakadtunk egész nap.

Kb egy hónapos, két világháború közti időszak Magyarországon, Darányi Kálmán. Igen ám, a mondat így hangzott: „Ekkor Darányi Győrött meghirdetett egy fegyverkezési programot." Ebből a „Darányi" és a „Győrött" szó volt feketével kijelölve. Mikor a tanár rákérdezett felelésnél, hogy ki volt ez a miniszterelnök, osztálytársam gond nélkül rávágta: Darányi Győrött! A gyökér így tanulta meg. :D

Spanyol osztálytárs, forróvérű fiú, focizunk tesiórán. (Lány vagyok, tapasztalatlan e sport terén). Tanácsai:

- Rúgj bele! Rúgj bele izomból! Nem baj, ha fáj neki!

Furán néztem, igyekeztem betartani a szabályokat. Következő tanács:

-Állj elé, ha viszi a labdát!

-De elesik!

-És?

Következő: ugyanez a fiú, spanyolos stílusú, háromnegyedes, bő fehér nadrágban jött iskolában.

Furán néztem rá, amikor odajött hozzám, és elkezdte kipanaszkodni magát:

- A Jázmin azt mondta, hogy ez a Tescobol van!

- Miét, nem onnan van? - kérdezte egy lány.

- Nem, ez Spanyolból van!

- Ott is van Tesco!

Tanösvényen voltunk, a túravezető bakija: „ezek z állatok napi 1-1.5 kiló hajat....ja, nem. Halat fogyasztanak"

Most hirtelen ennyi :D

2016. máj. 25. 22:15
 139/171 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt utoljára, hogy a tesitanárod tíz percen keresztül magyarázta, hogy nem pedofil? Nálunk tegnap megtörtént. Kis híján lefordultunk a padról az elfojtott röhögés miatt.

7.osztályos

2016. nov. 18. 06:59
 140/171 A kérdező kommentje:

Ennek pontosan mi is volt az előzménye? xDD

Miért kellett magyarázkodnia?

2016. nov. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!