Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/171 anonim ***** válasza:
99%

nálunk is naponta vannak ilyesmik:D:D

pl.:ez nemrég volt:

Egyik osztálytársam rosszul volt,azt mondta h lázas,meg h fáj a feje.Odament a tanár,megfogta a homlokát,és elkezdi:

-Úristen!Te tényleg meleg vagy!

Az egész osztály elkezdett röhögni,mire a tanárnő próbált mentegetőzni,h nem úgy értette:DDDD

vagy ez meg ma volt:

Németen kaptunk háziba fordítást,egy hosszabb szöveget,egyik mondata ez volt/tanár diktálta/

-Én...este...a szobámban...

Mindenki nézett,hogy ebből mi lesz,mire befejezte:

-Összetakarítok.Miért mire gondoltatok?

Az egész osztály szakadt a röhögéstől:D:D:D

2013. dec. 4. 17:15
 32/171 anonim ***** válasza:
71%
Mi meg a lánymosdóban voltunk barátnôimmel, és elkezdtük mondogatni, hogy erotikus videot készítünk és hülye hangokat adtunk ki... utána meg elkezdtük, hogy hmmmm.... zita vonuljunk félre és pár fiú osztálytársam hallotta az egészet, meg az egyik elvileg látta is...
2013. dec. 4. 20:21
 33/171 anonim ***** válasza:
77%
Meg amerikai kosaraztunk és ráfeküdtem a labdára és az egyik fiú meg rám feküdt... és óra végén megkérdezte, hogy mikor folytatjuk... meg jöttünk ki a fiúmosdóból(mert az tisztább) és barátnômnek kigombolódott az inge és jött Beni és ilyet szól, hogy nem akarom tudni mit csináltatok!
2013. dec. 4. 20:28
 34/171 anonim ***** válasza:
90%

31-es vagyok:

A fiúk nem tudom mit csináltak az öltözőbe tesióra előtt(...),de órán a tanár kiállítja az egyiket és elkezdi:

-Na akkor most húzd le a gatyádat!

Azért röhögtünk rendesen:D:D

2013. dec. 8. 14:45
 35/171 anonim ***** válasza:
91%

31-es vagyok:D

: *Pár csaj Justin Bieber számot hallgat*

Lili:Ennek a csajnak nem is olyan rossz a hangja.!

/de kajakra nem hülyeségből mondta:D/,és akik hallgatták úgy leoltották:D:D:D

2013. dec. 9. 17:55
 36/171 anonim ***** válasza:
100%
Naszóval, óra eleje volt mindenki áll, nagyba, egyik fiú maradt csak ülve, aki nem vette észre hogy bejött a tanár. :D A padtársa szól neki, hogy : hé, Dávid állj fel! Az meg, mit sem sejtve hogy a tanár már bennt van, jó hangosan visszaszólt neki, hogy: Áll a faszom! :D persze mi elkezdtünk szakadni, a tanár nem örült annyira :D
2013. dec. 23. 22:54
 37/171 anonim ***** válasza:
95%

31-es vagyok:

na még egy eszembe jutott:

Magyar óra volt,mikor én nagyban irkálgattam/rajzolgattam a kezemre,a tanár az egyik gyereknek magyarázott,hogy írjon már helyesen,de én azt hittem,hogy nekem mondja,és így kb. 5× átolvastam amit a kezemre írtam,és így tök hangosan a padtársamnak mondom:De jól írtam!!!!(mondjuk szerintem a tanár nem hallotta meg),és így mutattam neki a kezem,mire a tanár felszólított felelni:S:DDDDD

2013. dec. 25. 21:14
 38/171 anonim ***** válasza:
60%
idén ciki volt a Mikulás napi kvíz.Előzetesnek: Kekenákot az osztályom meg pár 7.-es Őskorból visszamaradt lénynek csúfolja. Irkálós feladat volt, ahol persze egyik kérdés: Hány jégkorszak volt? A kedvenc tanárnőm adja nekem a mikit persze közben beszélek a barátnőmnek: Azt kekenáknak kéne tudnia! És a mikrofonban mindenki jól hallotta, pirultam, mint a paprika. És jaj az a tanárnő is ott volt. :DDD
2013. dec. 28. 17:28
 39/171 anonim ***** válasza:
97%
Biosz óra. A tanár a rákról (mint betegségről) azon belül a méhnyakrákról beszél. fontos a kivizsgálás ha úgy érezzük valami nem stimmel stb... Erre az egyik fiú osztálytársam (akit meghúztak pár tárgyból , alig kettes), hogy ő nőgyógyász lesz. Egy pillanatnyi csönd majd a (kb 45-55éves) tanárnő megszólal: akoor én leszek az első páciensed. Erre a gyerek : Akkor inkább bezárok és csa k ! Egy másik gyerek: Azt se tudod mit csinál egy nőgyógyász! de hát fö nyú azt matat. (így mondta) mindeki sír/nevet.. Te nem vagy olyan okos...... MAjd feketén dolgozom.....ált isk 8 osztály.. Jah kimaradt hogy azt is mondta csak 20 és 30 -és között vállal nőket....
2014. jan. 23. 17:23
 40/171 anonim ***** válasza:
95%

-Táborban voltam, és láttam, ahol 4 fiú ül egy padon. Az egyik hirtelen megszólal (ülve): Nem kellett volna felállnom...

A három másik srác riadt arccal húzódott tőle minél messzebb. :D

Nemrég irodalmon a szalagavatórós kosztümről beszélgettünk és a tanár mondta az ikreknek, hogy "Lányok, a ti bátyátok zakójának nagyon jó szabása volt, olyan kéne nekünk is" (a fiúknak gondolta...)

Erre az egyik iker megszólal: De hát az nagy rám!!!

-Egyik "nagyon értelmes" fiú egyik megszólalása a sok közül: Anyegin az egy író volt, ugye?

11. osztály... :)

2014. ápr. 25. 23:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!