Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?
Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.
Írok egyet én is:
Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)
A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.
1. szó.. nem tudja
2.szó... nem tudja
Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?
(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)
nálunk is naponta vannak ilyesmik:D:D
pl.:ez nemrég volt:
Egyik osztálytársam rosszul volt,azt mondta h lázas,meg h fáj a feje.Odament a tanár,megfogta a homlokát,és elkezdi:
-Úristen!Te tényleg meleg vagy!
Az egész osztály elkezdett röhögni,mire a tanárnő próbált mentegetőzni,h nem úgy értette:DDDD
vagy ez meg ma volt:
Németen kaptunk háziba fordítást,egy hosszabb szöveget,egyik mondata ez volt/tanár diktálta/
-Én...este...a szobámban...
Mindenki nézett,hogy ebből mi lesz,mire befejezte:
-Összetakarítok.Miért mire gondoltatok?
Az egész osztály szakadt a röhögéstől:D:D:D
31-es vagyok:
A fiúk nem tudom mit csináltak az öltözőbe tesióra előtt(...),de órán a tanár kiállítja az egyiket és elkezdi:
-Na akkor most húzd le a gatyádat!
Azért röhögtünk rendesen:D:D
31-es vagyok:D
: *Pár csaj Justin Bieber számot hallgat*
Lili:Ennek a csajnak nem is olyan rossz a hangja.!
/de kajakra nem hülyeségből mondta:D/,és akik hallgatták úgy leoltották:D:D:D
31-es vagyok:
na még egy eszembe jutott:
Magyar óra volt,mikor én nagyban irkálgattam/rajzolgattam a kezemre,a tanár az egyik gyereknek magyarázott,hogy írjon már helyesen,de én azt hittem,hogy nekem mondja,és így kb. 5× átolvastam amit a kezemre írtam,és így tök hangosan a padtársamnak mondom:De jól írtam!!!!(mondjuk szerintem a tanár nem hallotta meg),és így mutattam neki a kezem,mire a tanár felszólított felelni:S:DDDDD
-Táborban voltam, és láttam, ahol 4 fiú ül egy padon. Az egyik hirtelen megszólal (ülve): Nem kellett volna felállnom...
A három másik srác riadt arccal húzódott tőle minél messzebb. :D
Nemrég irodalmon a szalagavatórós kosztümről beszélgettünk és a tanár mondta az ikreknek, hogy "Lányok, a ti bátyátok zakójának nagyon jó szabása volt, olyan kéne nekünk is" (a fiúknak gondolta...)
Erre az egyik iker megszólal: De hát az nagy rám!!!
-Egyik "nagyon értelmes" fiú egyik megszólalása a sok közül: Anyegin az egy író volt, ugye?
11. osztály... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!