Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?
Hali.
Nekem a párom 40F, én 23N. 19voltam, amikor összejöttünk. 3 éve pedig együtt is élünk.
Eddig nekünk jó így. Hogy nektek működhet-e? Csak akkor ha mindketten ugyan azt akarjátok, hasonlóan képzelitek el a jövőt.
Viszont a lány részéről nem sok esélyt látok a dolognak. Minket is zavart,h mit szólnak majd mások, de nem annyira, h lemondjunk a másikról.
Szerintem ne erőltesd. Öaradj a közelében
83-as vagyok. Véletlenül küldte el, még nem fejeztem be.
Maradj a közelében. Mind fizikáliasan/helyileg, mind lelkileg/barátilag. Ha ő is vonzódik hozzád, előbb itóbb úgy sem fog tudni ellenállni. Aztöis felajánlhatod neki, h nem veritek nagydobra, diszkréten kezelitek a kapcsolatotokat, amíg rá nem jösztök, h működik-e.
" És igen 67-es, ráéreztél, megveszünk a kérdezőért, de be kell látnunk, sosem kaphatjuk meg!! Bánatunkban itt ontjuk a tüzet... :D"
fel se fogta amit írtam
"Ennyiben ki is merült a mondanivalód? "Fölösleges vitatkozni velük..."
Erre én is csak annyit válaszolhatok, h szottyadt az édesanyád popókája!"
mondom, hogy csak vergődni fognak. és még 2 oldalon keresztül ezt csinálja.
"Hát amilyen stílusban írnak ezek a 30-asok, nem csoda, hogy a pasik többsége a fiatal és kedves lányokért van oda...ezek nem nők basszus."
sose fogják belátni, csak károknak és tüzet okádanak, hogy "ki a legszebb a vidéken". inkább keseregnek egyedül, vagy 100adjára is megbocsátanak a széthullott családjuk gyerekcsinálójának, aki már a 3. nővel csalja őket "egészségben, betegségben".
saját érzelmeik és intelligenciahiányuk áldozatai.
de hidd el, a mai tinilibák is eltanulták ezt a vonzó viselkedést. az igazi életciklusuk 15-25ig tart, utána mennek a süllyesztőbe meg a plasztikai sebészhez.
sosem fogja egy nő sem azt mondani, hogy irigy a fiatalokra, mert jobban néznek ki nála, hogy lusta sportolni és buta egészségesen tápálákozni, hogy nem érdekli a művészet és a személyiségfejlesztés, hogy igénytelen külsőleg, belsőleg.
főképp nem fogják beismerni, hogy irigyek arra, hogy egy 40es pasiban van annyi érték, hogy egy 20 éves lányt is levegyen a lábáról, inkább csak pedofiloznak meg ehhez hasonlók.
persze itt mindig pont azzal az 1%kal találkozni, akinek jól működik a házassága, sportos, művelt, kedves, csak éppen 2 mondatot nem tud leírni logikai és helyesírási hibák nélkül úgy, hogy ne köpködne a másikra, és valahogy a valóságban inkább azt a 99%ot látni, aki lusta tenni a saját értékei érdekében, és azt hiszi, ha úgy néz ki mint egytranszi és úgy viselkedik mint egy matróz, máris vonzó nőnek fogják hinni.
ezért mondom, hogy fölösleges velük szóbaállni is. nők99%a=felszínesség+hazugság+igénytelenség+érzelgősség
felszedhetsz egy 18 évest, ha vevő rá, de az se fog sokáig tartani. majd rájön, hogy nem is olyan ronda, ha 40es pasi csapja neki a szelet, elkezd kavargatni mindenkivel, aztán 30évesen ő is itt fog károgni a 20 évesekre...
mellesleg nevetséges, hogy folyamatosan pontozgatnak le mindenkit. ez is annyira tipikusan "nőies"
"Köszönöm az értelmes válaszokat..nünüke, te külön észlény vagy. És szánalomkupac az anyád, te szerencsétlen."
és igen, süllyedjünk ide mi is, mutogassunk egymásra, mit óvodában: ő kezdte
85-ös, te egyátalán nem tiszteled a nőket. Ennyi sz.rt összehordani...
Remélem hogy a saját anyádról is ez a véleményed. (ha már ennyire egy kalap alá veszel mindenkit)
Lerí a megkeseredett kisregényeidből, hogy egy értelmes nő sem hajlandó veled szóbaállni (sőt, abban is kételkedem, hogy AKÁRMILYEN nő szóbaállna veled), amit nem is csodálok.
"85-ös, te egyátalán nem tiszteled a nőket. Ennyi sz.rt összehordani... "
meg is lepődnék ha egy nő ezt elismerné és értelmesen tudna válaszolni
"Lerí a megkeseredett kisregényeidből, hogy egy értelmes nő sem hajlandó veled szóbaállni (sőt, abban is kételkedem, hogy AKÁRMILYEN nő szóbaállna veled), amit nem is csodálok."
itt meg jön a légbőlkapott személyeskedő klisé az értelmes kedves tisztelettudó nőtől...
„az a baj hogy csak csorgatjatok a nyalatokat, en is elkuldtem a fenebe a ven foszerokat akik fiatal husra vagytak. fogadjak el hogy ok is megszottyadtak es rondabbak mint a fiatal 20as eroteljes nem lelkibeteg pasik akiket megkaphatunk.”
Már 20x elmagyaráztuk., de ha gondolod, még párszor leírjuk, hogy megértsd. Egy nő 22-23 évesen néz ki a legjobban, lehet megsértődni, lehet hisztizni, ez akkor is így van. Már egy 26-28 éves nő sem annyira kapós, mint egy 20-22 éves. Nem véletlen, hogy chaten is arc nélkül szinte minden férfi 18 éves lányokkal akar flörtölni meg felszedni őket. Az sem véletlen, hogy a modell nők 25 évesen kiöregednek és pl ,, playmate-ek után sem kapnodnak már 30 év körül. Én megértem, hogy ez nagyon fáj a nőknek, de akkor is ez van, a legszebbek a 20 év körüli lányok. Mellesleg nem is nagyon tudlak titeket sajnálni, mivel a mai fiatal nők nagy része beképzelt, és a testén kívül semmi értéke sincs. Hozzászokik, hogy milyen népszerű és milyen jó, hogy sokan érdeklődnek iránta. Csak azt nem képes felfogni, hogy néhány év múlva ennek vége, és hogy az emberek csak azért érdeklődtek, mert jól néz ki. Aztán majd 25-30 között jön a kijózanodás és hiszti. Lásd: női válaszok. A másik- lehet,h már írtam- egy 40 éves férfi még simán lehet „versenyképes”, kellhet egy fiatal nőnek, ha jó formában. Tudom, ezt is nehéz feldolgoznia egy nőnek, de attól még így van. Amikor egy 30as nő hisztizik, hogy miért kellenek a férfiaknak fiatal nők, gondoljon arra, hogy fiatal korában mennyit riszálta magát a férfiaknak és mennyi előnyt élvezett azért, mert cuki volt a pofikája és formás a hátsója.
„85-ös, te egyátalán nem tiszteled a nőket. Ennyi sz.rt összehordani...
Remélem hogy a saját anyádról is ez a véleményed. (ha már ennyire egy kalap alá veszel mindenkit)
Lerí a megkeseredett kisregényeidből, hogy egy értelmes nő sem hajlandó veled szóbaállni (sőt, abban is kételkedem, hogy AKÁRMILYEN nő szóbaállna veled), amit nem is csodálok.”
Igen, szokásos sablonduma,hiszti, érvek megint sehol. Aztán átmegy kanapépszichológusba is.
"Tudom, ezt is nehéz feldolgoznia egy nőnek, de attól még így van. "
fölösleges magyarázni nekik, ha egy nő el tudná fogadni az igazságot, akkor nem kifogásokat keresne meg hisztizne. de nem sok értelmes, egyenes jellemű nővel találkozni az életben.
mindig valami új kifogást keresnek, már kívülről tudom az összeset. itt pötyögnek hogy nagylánynak érezzék magukat, aztán meg mennek sírni a sarokba és keresik a kplasztikai sebész számát, vagy beletörődnek hogy egyedül maradtak, és ők nem kaphatnak meg 20 évvel fiatalabb hapikat.
aki meg nem nem hazudik szépet nekik, az mind ronda impotens homokos megkeseredett aggszűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!