Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?
"az a baj hogy csak csorgatjatok a nyalatokat, en is elkuldtem a fenebe a ven foszerokat akik fiatal husra vagytak. fogadjak el hogy ok is megszottyadtak es rondabbak mint a fiatal 20as eroteljes nem lelkibeteg pasik akiket megkaphatunk."
rizsa. egy 18 éves ismerősöm 40es hapihoz ment hozzá.
Ha a ti szemléletetekkel nézem a dolgokat, akkor azt kell mondjam, a 40-es férfiak meg fogadják el, hogy csak a pénzük miatt buknak rájuk a 18-20 éves kislányok.
Tudom, erre is meglesz az instant válaszotok, de ne ringassátok magatokat felesleges ábrándokba, a fiatal csajok nem a 40-akárhány éves testetekért, meg az érett gondolkodásmódotokért (haha) van oda értetek, hanem csakis az egzisztenciáért. Egy negyvenes pasi egyedül ezt tudja megadni, amit egy huszonegynehány még nem feltétlenül. Minden más megvan egy fiatal pasiban is.
ma 12:51 szanalom :D szerinted minden no fel fogja vagni az ereit mert te ezt mondtad hogy a 20 evesek szebbek? :D eleg szomoru hogy ferfi letedre ilyen felszines vagy, a te fajtaddal soha nem alltam szoba. se 18 evesen, se most. engem a nalad ertekesebb ferfiak erdekelnek, ahol en nevelkedtem szoba se kerulhetne ez hogy valakit a kor miatt lenezunk es bantunk, alacsonyabb korokben mondjuk biztos nagyon vagany vele a kocsmaban a 18 evesek kozott.
az meg hogy kevesebb lenne az erdeklodo a korom miatt (ami kemeny 26 ev) egyszeruen nem igaz, ahol en elek a 18-20 evesekkel meg nem is igazan foglalkoznak hiszen 21 alatt csomo mindent nem lehet veluk csinalni, szorakozohelyre nem mehetnek be stb. ha egy 40 eves itt egy 18 evesre hajtana, ahhoz rendort lehetne hivni. biztos azert mert ez mennyire normalis.
"a 40-es férfiak meg fogadják el, hogy csak a pénzük miatt buknak rájuk a 18-20 éves kislányok. "
nagyon naiv ha azt hiszed, ez csak ebben a korfelállásban van így. :)
"Tudom, erre is meglesz az instant válaszotok,"
nem tudsz te semmit, csak itt mazsolázod össze a netbölcsességed. annyira unom már, amikor valaki hülyeséget akar bebizonyítani és ehhez mások szóhasználatát veszi segítségül, mert ahhoz is hülye, hogy rájöjjön, ugyanazzal a dologgal nem lehet az ellenkezőjét bebizonyítani.
"fiatal csajok nem a 40-akárhány éves testetekért, meg az érett gondolkodásmódotokért (haha) van oda értetek, hanem csakis az egzisztenciáért."
hülyeség. bármilyen kapcsolat 99%ában erősen rájátszik az egzisztencia a férfi vonzerőben. és ez általában idővel jár. jóreggelt.
persze ilyenkor minden hülyeséget be akartok bizonyítani, de a többi kérdésben meg nyomatjátok az "áá nem a pénz, hanem a lélek" szöveget. többek közt ezért sem lehet komolyan venni a nők nagy részét.
persze tudom, hogy megint csak magamnak beszélek, mert úgyse fogja fel senki, jönnek majd az újabb kifogások, meg az okoskodók, akik egymással hitetik el a naiv hülyeségeiket,aztán csodálkoznak ha pofáraesnek az életben...
firstpositive meg annyi baromságot hord össze, egy mondatban, hogy inkább nem is reagál
részemről a téma lezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!