Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 41 éves férfi,18,5 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Én a férfi vagyok, megőrülök, annyira tetszik, nem vagyok pedofil, vagy ilyesmi, de az a gyönyörű kislányos arc, bőr, mosoly..elolvadok tőle, végre nem egy lestrapált, életunt 30-as. Ő viszont fél, hogy mindenki az apjának nézne. Nagyon tetszik a lány, működhetne? Nem csak szexet akarok.
2012. nov. 15. 01:49
 41/95 anonim ***** válasza:

Azért elég degradáló,hogy a 30 éves nőkről így beszélsz,csak mert valamiért nem találtad meg a megfelelőt,vagy mert nem csípnek téged.Nem vagyok 30 éves,csak 22 és van vőlegényem,és kislányos az arcom 17nek szoktak nézni kb,szóval nem irigykedem mielőtt bárki azt hinné.De szerintem egy 19 éves abszolút nem ugyanaz a problémája,a világnézete az elképzelése mint egy 40 éves férfinak,aki az apja lehetne,pl az én apukám 24 évvel idősebb nálam.

Nekem volt 19 évesen 30 éves barátom kb 2 hétig,izgi volt,hogy idősebb,de más volt a tervünk,az elképzelésünk a vágyunk,Ő már családra vágyott én főiskolás voltam buliztam,szórakoztam.

Nem hiszem,hogy működhet,gondolj bele mi van ha 3-4 év múlva gyereket akarnál,de Ő még nem,vagy Ő akarna de te már nem vagy fiatal egy gyerekhez.Szerinted ha te 50 éves leszel,Ő majd 28 évesen otthon marad veled tv-t nézni mert te mondjuk kinőttél a bulizásból??

Szegény lánynak nem sok önbecsülése és önbizalma van ha egy 41 éves fickóval kezd.

2012. nov. 15. 10:55
 42/95 anonim ***** válasza:
10 évvel fiatalabb "kissrácok" csapjàk a szelet a m.helyemen, pedig férjnél vagyok. A strandon a fiatal csitrik irigykedve méregetnek, mert nincs rajtam cellulit, ès az izmok miatt nem folyok szèt. Simàn lefutok 10km-t, míg a fiatalabbak levegő után kapkodnak..., le lehet pattanni a harmincas nőkről!
2012. nov. 15. 11:02
 43/95 A kérdező kommentje:

Hát ha én pedofil vagyok, akkor itt sokan meg baromi nagy parasztok. Én azt írtam, hogy sok a lestrapált 30-as, ami teljesen igaz, mert nők között dolgozom egy multinál, de az utcán sem más a helyzet, pedig budapesti vagyok:) Inkább olyan válaszokat olvasok, ahol ilyeneket írtok, hogy a tizenévesek éretlenek. MINDEN

A szép nőket szeretem, de ezt inkább a fiatalabb korosztályban találom meg. Viszont a 30-as nők itteni hárpia stílusa alapján sem változott meg a véleményem, már nem csak a nőstény, de a sárkány kifejezés is rájuk illene. Gusztustalan.

2012. nov. 15. 11:19
 44/95 A kérdező kommentje:
A MINDEN után: tizenévest személy szerint ismertek vagy honnan jön az a hatalmas eszme? Én legalább nem mondom, hogy minden 30-as idióta. Bár ezek alapján lenne okom rá.
2012. nov. 15. 11:20
 45/95 A kérdező kommentje:

Komolyan, egy értelmes választ nem olvastam szinte, csak "jaj nem vagyunk lestrapáltak, te idióta", mintha sáskák szállták volna meg az oldalt, szinte fullasztó volt olvasni.

Egy valóban csinos, értelmes nő nem veszi magára, de ezek szerint itt nem sok önbecsülése van a 30-asoknak és undorító módon előtört a féltékenység egy szép és kedves ismeretlen lány iránt. Pont az ilyen hárpiák miatt gondolja az összes korombeli barátom, hogy nem kell egy életunt sárkány:)

2012. nov. 15. 11:27
 46/95 anonim ***** válasza:
91%
Csak tuligáld a kosarakat a multinál te igazi férfi, közben meg kukkold a középsulis lányokat! Ez való neked. :)
2012. nov. 15. 11:31
 47/95 A kérdező kommentje:
Neked meg egy pasi kéne, hogy ne itt éld az életedet, te szerencsétlen. Nem 25 vagy te, hanem egy agyilag kivénhedt hárpia:)
2012. nov. 15. 11:44
 48/95 anonim ***** válasza:
68%

attól függ minek kell működnie.

van ilyen, hogy 18 éves csajé 40es hapival házasodk, de nem gyakori.

hosszútávról valószínűleg nem beszélhetünk.

rövidtávon kellemes időtöltés lesztek egymásnak egy ideig.

2012. nov. 15. 11:56
 49/95 anonim ***** válasza:
Az lenne a csoda, ha értelmes életet élő barátaid lennének. Tudod, madarat tolláról... :)
2012. nov. 15. 12:00
 50/95 anonim ***** válasza:

"egy értelmes választ nem olvastam"

Értelmes válasz = az ami neked tetszik és veled ért egyet?

Az nem válasz, csak a saját gondolataid leírása mástól.

Szerintem én elég értelmes választ írtam, felhívtam a figyelmed arra, hogy nem vagy szerelmes, csak feláll rá. Ez tény. Szerelmes akkor lehetnél, ha együtt lennétek már pár hónapja. Addig csak feláll. Ennyi.

Hogy működhet-e, hogy kb. a lányoddal jársz az akkor derül ki, ha kipróbálod. Ha neki bejön egy kivénhedt negyvenes, akkor összeilletek, bár szerintem perverzek vagytok. A lányt mondjuk még megértem, mert ő még kislány, ahogy te is írtad, de te a korodat tekintve, lehetnél már értelmesebb. Pl. tudhatnád magadtól is, hogy amit a gatyádban érzel, azt nem szerelemnek hívják. Ajánlok neked pár könyvet természet tudomány témakörben, hátha az segít.

2012. nov. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!