Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 41 éves férfi,18,5 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Én a férfi vagyok, megőrülök, annyira tetszik, nem vagyok pedofil, vagy ilyesmi, de az a gyönyörű kislányos arc, bőr, mosoly..elolvadok tőle, végre nem egy lestrapált, életunt 30-as. Ő viszont fél, hogy mindenki az apjának nézne. Nagyon tetszik a lány, működhetne? Nem csak szexet akarok.
2012. nov. 15. 01:49
 21/95 anonim ***** válasza:
96%
Igen, az én apám is ezt mondta, annak a kis 18 éves csitrinek, aki már most 37 éves, szült három gyereket és lestrapáltabb, mint a 48 éves anyám. A nagy szerelem odáig vitte, hogy nincs munkája, mert mostanáig a gyerkőcökkel kínlódott, kezd idegroncs lenni, megőszült és igénytelenné vált. Őt is tenyéren hordozták, és tényleg elment 20 év az életéből. Neki nagyon kicsi az esély rá, hogy valaha is változtasson az életén, mert sajnos nem tanulta meg, hogyan kell az életet élni és másokkal egyáltalán kommunikálni.
2012. nov. 15. 04:21
 22/95 anonim ***** válasza:
62%
Ezt neked, nektek kell eldöntenetek! Mi itt a GYK-n csak legfeljebb véleményt alkothatunk, ami mint láthatod leginkább negatív! Az életben semmire sincs garancia, lehet hogy működne a dolog, de lehet hogy nem! Ne törődj az itt huhogókkal, tégy belátásod szerint, és akkor csak magadnak tehetsz szemrehányást, az esetleges kudarcért!
2012. nov. 15. 04:52
 23/95 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen lestrapáltak a nők, neked olyan nem kell...

41 évesen, Te nem vagy lestrapált ?

Kérdést teszel fel, de már benne van a sértegetés..

Ez olyan nem szép dolog.

2012. nov. 15. 05:06
 24/95 anonim ***** válasza:
100%
Az apja helyében eltörném a derekadat, az tuti! Nem vagy pedofil, áh... -.-"
2012. nov. 15. 05:42
 25/95 anonim ***** válasza:
71%
Én megértem őt. Az én férjem is fiatalabb..., én sem szeretem a negyvenes, szottyadt heréjű, pletyhüdt izmú, vén s*arokat.
2012. nov. 15. 06:00
 26/95 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj...

Rövid távon esetleg működhet (mondjuk úgy kb abban a bizonyos fél-egy órában),de akkor a lányról is meglenne a véleményem.

Hosszútávon biztosan nem.

2012. nov. 15. 06:03
 27/95 anonim ***** válasza:
72%
mar megis miert kene neki egy lestrapalt eletunt 40es? :)
2012. nov. 15. 06:18
 28/95 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy nőt nősténynek nevezel, akkor te meg egy idióta kanmajom vagy!
2012. nov. 15. 06:36
 29/95 anonim ***** válasza:
2%

Látom, sok lángész megint a pedofíliával jön. Direkt írtok baromságokat? A pedofil a nemileg éretlen gyerekekre izgul, nem egy nemileg érett fiatal nőre. Sikerült felfogni, vagy páran szeretnének beírni ezt a baromságot? Tudom, nagyon fáj az idősebb nőknek, de a 20 körül nők a legszebbek, egy nő pedig 22-23 évesen néz ki a legjobban. Sztem ti sem hiszitek el ezeket "egy nő 30 évesen van a csúcson" hülyeségeket. Arról nem is beszélve, hogy Magyarországon milyen életuntak és unalmasak a 30-as nők többsége, a súlyfeleslegükről nem is beszélve.

"30 évesen lestrapáltak a nők, neked olyan nem kell...

41 évesen, Te nem vagy lestrapált ?

Kérdést teszel fel, de már benne van a sértegetés..

Ez olyan nem szép dolog."

Hihetetlen, hogy felnőtt emberek ilyeneket kell elmagyarázni. Nem, egy 40 éves férfi simán lehet kapós a 20 és 30 közötti nők között, egy 35 éves nő viszont szinte csak az idősebb férfiaknak kell. Egy George Clooney 50 évesen is le tudna/ tud fektetni fiatal nőket, viszont Michelle Pfeifferbe már nem sokan lógatná a farkukat. Egy nő akkor a legszebb, ha feszes a bőre és fiatal, egy 30 éves nő már nem ilyen, hiába tiltakoznak kézzel-lábbal nők és mondanak olyan baromságokat, hogy "nem kortól függ, hogy szép-e nő". Nem a francokat nem:D.

2012. nov. 15. 06:47
 30/95 Quorra ***** válasza:
91%
Milyen gusztustalan, mikor egy vén pasi gyereklányokra csorgatja a nyálát. Remélem a kiscsaj elküld a jó kųrva anýádba, ahogy én tettem/teszem a hozzádhasonló abberált állatokkal.
2012. nov. 15. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!