Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?
Másokat okolsz a lúzerséged miatt...Ilyen modorral, stilussal mit vársz? örülnél még egy 40 éves hárpiának is. 41 évesen másnak családja van. neked ? jó állásod?
Kit érdekel...Álmodozz csak..Egód az egeket veri..
Sértegetni azt tudsz..Nem lesz neked barátnőd soha a büdös életbe...Inkább a soron keress szexpartnert..
Küldenék neked privát üzenetet, mert köztünk is elég nagy a korkülönbség, de nem tudom, hogy kell..:((
Rákantitottam, de meg se nyikkan..semmi jel.
Lehet,letiltottad? Mindegy. Nem az én gondom..
nezd itt foleg nem a feltekenyseg beszel hanem a sertettseg. en 26 eves vagyok es bevallom meg engem is megerintett hogy egy nalam 15 evvel idosebb ember kvazi leoregezett :D igaz meg nem vagyok 30 de kozelebb van mint a 18. az igazsagtalansag ordit itt, nem a feltekenyseg. meg talan meg emlekszunk milyenek voltunk 18 evesen, es hat sajnos egy 18 eves nagyon gyerek meg, nekem biztos nem tett volna hozza az egeszseges szemelyisegfejlodesemhez egy 41 evessel folytatott viszony.
plusz a tiszteletlenseg borzaszto itt. biztos van olyan 30as aki nem annyira tartja jol magat, ot azert sertetted meg, van akin alig latszik valami, ot meg azert. de valakit a kora miatt kritizalni primitivseg, hiszen mindannyian tehetetlenul allunk az oregedes elott, mindenkivel megtortenik, kiveve ha elobb halunk meg. emiatt valakit oltani? hat nem talalok szavakat. arrol nem beszelve hogy a 30asok szerintem fiatalok meg.
a harpia sarkanyokrol meg annyit: szerintem normalis ertekes ferfival a 30as 40es nok se harpiak, viszont van bennuk annyi onbizalom meg tapasztalat mar hogy kiallnak magukert ha kell, a 18 evest meg konnyebben manipulalod meg meg bennevan a gyermekkorbol az engedelmesseg, plane idosebbek irant.
egyebkent gondolom neked magadnak is gondjaid vannak az oregedes feldolgozasaval, azert beszelsz igy meg azert kell a 18 eves. meg gondolom vannak dolgaid ami mellett nem menne el normalis no szo nelkul, de a 18 evest meg konnyebben leuralhatod. hat eppen ha szerencsed van akkor a kiszemeltednek vagy nincs apja vagy egy rohadek, akkor nagy esellyel apakomplexusos es akkor lehet nala eselyed. szep apa-lanya kapcsolat lesz, ennek minden szexualis elonyevel, melletted fog felnoni a lany es akkor majd elhagyja az "apjat", hogy tarsat keressen.
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! Szerelmes lettél egy 18,5 éves lányba, akit szeretnél "betörni". Ezzel nincs is gond, próbálkozz bàtran, ahogy egy hozzászóló is írta, kedveskedj neki ajàndékokkal, mutasd meg neki, h tőled mindent megkaphat.
De minek kell degradálóan magyarázni a bizonyítvànyt, h "vègre nem egy lestrapált, életunt harmincas?" Ki a bànatnak kèpzeled magad, h ilyen hangnemben nyilatkozz, te szànalomkupac? És ezek után még neked kell hánynod? A harmincas nők mit csinàljanak a hànyingerükkel, amikor a soraidat olvassák? Ja, h adjanak tanácsot és ne legyenek sértődöttek, mert az is azt bizonyítja, h sárgulnak az irigységtòl?
Kérdező, a vénkecske csak ne akarja nyalogatni a sót! Te hatalmas szottyadt f@sz. Hánynom kell tőled!
20L
Mi van 60-as?
Azért vált el a nő, mert a pasi 46 évesen nem tudott neki gyereket csinálni. Azt is írtam, hogy ez nem törvényszerű, de náluk is majd előfordulhat. Ez csak egy kapcsolódó topik volt. Itt még nem volt szó gyerekről persze, de a csaj még csak 18, majd akarhat, pl 10 év múlva, mikor a kérdező már ötven fölött lesz. Ezért linkeltem, érdekességként.
JÓÉG!JÓÉG!JÓÉG! :-P Mindenki háborodjon föl.
Ennyiben ki is merült a mondanivalód? "Fölösleges vitatkozni velük..."
Erre én is csak annyit válaszolhatok, h szottyadt az édesanyád popókája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!