Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 41 éves férfi,18,5 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Én a férfi vagyok, megőrülök, annyira tetszik, nem vagyok pedofil, vagy ilyesmi, de az a gyönyörű kislányos arc, bőr, mosoly..elolvadok tőle, végre nem egy lestrapált, életunt 30-as. Ő viszont fél, hogy mindenki az apjának nézne. Nagyon tetszik a lány, működhetne? Nem csak szexet akarok.
2012. nov. 15. 01:49
 71/95 anonim ***** válasza:
16%

"Ki a bànatnak kèpzeled magad, h ilyen hangnemben nyilatkozz, te szànalomkupac? "

Ugye érzed az ellentmondást a mondatban, szivi?:). Te milyen stílusban írsz? 36 évesen hisztizel, mint 10 éves kislány. Most vissza lehet olvasni a nők hozzászólásait. Ti tényleg idegbeteg hárpiák vagytok.

"fölösleges vitatkozni velük, az összes 30 feletti csak irigykedni fog, hogy mi az hogy nem a szottyadtakra csorgatod a nyálad. még akkor is ha 20 évesnek írják magukat."

Sztem is erről van szó. Leírja a kérdező, ,hogy tetszik neki egy 18 éves lány, ezek a "nők" meg habzó szájjal elkezdenek itt őrjöngeni meg sértegetni. Sztem menjetek dühterápiára, aztán egy jó pszichológus segít majd feldolgozni, hogy jobbak nálatok a 18 évesek:).

2012. nov. 16. 12:00
 72/95 anonim ***** válasza:
:D :D :D Ellentmondás? ő volt az, aki megadta a kérdés alaphangulatát. Csak azt kapta vissza, amit ő is adott. Ugye te vagy az a debil gyerek, akinek írtam, h szeretem a fiatal lányok társaságát és soha nem irigykedtem ràjuk? Àruld màr el lègyszi, h melyik egyetem pszichológia szakán végeztél? Olyan mélyenszántó gondolataid vannak, h csak àmulok. Kèpes vagy belelátni a hozzászólók lelkivilàgàba, gondolataiba, èrzèseibe..., egy pallérozott elme, egy igazi zseni! Kèrlek taníts minket mester! Kérlek, fogd a kezünk ès vezess minket a megvilàgosodás felé vezető utunkon! :D :D :D
2012. nov. 16. 12:31
 73/95 anonim ***** válasza:
0%
Hát amilyen stílusban írnak ezek a 30-asok, nem csoda, hogy a pasik többsége a fiatal és kedves lányokért van oda...ezek nem nők basszus.
2012. nov. 16. 12:57
 74/95 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ez a nünüke p*csa bekattant, itt írogat magában, diliházat neki!
2012. nov. 16. 13:00
 75/95 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ez a nünüke p*csa bekattant, diliházat neki!
2012. nov. 16. 13:01
 76/95 anonim ***** válasza:
0%
Elment 2-szer, de nem baj, legalább észreveszi magát a hülye p*csája.
2012. nov. 16. 13:05
 77/95 anonim ***** válasza:

:D :D :D :D Mi a baj '"srácok"? Talán az, h nem csomagolom vattába a véleményem?

A kérdésre visszatérve: szerintem működhet a dolog. Őszintén mondd el neki, h nem csak szexuálisan vonzódsz hozzá és komolyak a szàndékaid. Szerintem lepd meg egy értékesebb ajándèkkal! Ne gyűrűt vegyèl mert azzal talán elijeszted, de egy arany karláncnak bizonyàra örülne. Meghívhatnád egy hangulatos vacsorára is, ott lenne lehetőséged mindent elmondani neki..., azt is, h nem csak a külsőségek vonzanak, hanem az egèsz lènye, személyisége.

2012. nov. 16. 13:13
 78/95 anonim ***** válasza:

Ezt most kaptam! :D :D

Az üzenet küldője:

noel_00

Az üzenet címzettje:

nünüke76

Az elküldés időpontja:

ma 13:03

Az üzenet oka:

A kérdésre írt válasz: 41 éves férfi,18,5

éves lány. Működhet?

":D :D :D Ellentmondás? ő volt az, aki

megadta a kérdés alaphangulatát. Csak

azt kapta vissza, amit ő is adott. Ugye te

vagy az a debil gyerek, akinek.."

Az üzenet szövege:

Hallod te szottyadt p*csa te nem vagy

normális:DD Vén szar, inkább vonulj be a

diliosztályra mert esküszöm nálad

nyomorékabb nőnek nevezhető valamit

még nem láttam, te undorító szarkupac;)

Vagy akaszd fel magad inkább a hülye

anyáddal együtt aki megcsinált:)

Válaszol Üzenet törlése Nem fogadok tőle

több üzenetet!

2012. nov. 16. 13:16
 79/95 anonim ***** válasza:
75%
Drága Noel! Mi a baj? Ennyire beletapostam a lelkedbe? Akasszam fel magam az èdesanyàmmal együtt? Jaj de megrázott lelkileg az üzeneted! :D
2012. nov. 16. 13:20
 80/95 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem, ne fröcsögjetek már itt! Szanaszét offoltátok már ezt a kérdést!
2012. nov. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!