Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?
"Ki a bànatnak kèpzeled magad, h ilyen hangnemben nyilatkozz, te szànalomkupac? "
Ugye érzed az ellentmondást a mondatban, szivi?:). Te milyen stílusban írsz? 36 évesen hisztizel, mint 10 éves kislány. Most vissza lehet olvasni a nők hozzászólásait. Ti tényleg idegbeteg hárpiák vagytok.
"fölösleges vitatkozni velük, az összes 30 feletti csak irigykedni fog, hogy mi az hogy nem a szottyadtakra csorgatod a nyálad. még akkor is ha 20 évesnek írják magukat."
Sztem is erről van szó. Leírja a kérdező, ,hogy tetszik neki egy 18 éves lány, ezek a "nők" meg habzó szájjal elkezdenek itt őrjöngeni meg sértegetni. Sztem menjetek dühterápiára, aztán egy jó pszichológus segít majd feldolgozni, hogy jobbak nálatok a 18 évesek:).
:D :D :D :D Mi a baj '"srácok"? Talán az, h nem csomagolom vattába a véleményem?
A kérdésre visszatérve: szerintem működhet a dolog. Őszintén mondd el neki, h nem csak szexuálisan vonzódsz hozzá és komolyak a szàndékaid. Szerintem lepd meg egy értékesebb ajándèkkal! Ne gyűrűt vegyèl mert azzal talán elijeszted, de egy arany karláncnak bizonyàra örülne. Meghívhatnád egy hangulatos vacsorára is, ott lenne lehetőséged mindent elmondani neki..., azt is, h nem csak a külsőségek vonzanak, hanem az egèsz lènye, személyisége.
Ezt most kaptam! :D :D
Az üzenet küldője:
noel_00
Az üzenet címzettje:
nünüke76
Az elküldés időpontja:
ma 13:03
Az üzenet oka:
A kérdésre írt válasz: 41 éves férfi,18,5
éves lány. Működhet?
":D :D :D Ellentmondás? ő volt az, aki
megadta a kérdés alaphangulatát. Csak
azt kapta vissza, amit ő is adott. Ugye te
vagy az a debil gyerek, akinek.."
Az üzenet szövege:
Hallod te szottyadt p*csa te nem vagy
normális:DD Vén szar, inkább vonulj be a
diliosztályra mert esküszöm nálad
nyomorékabb nőnek nevezhető valamit
még nem láttam, te undorító szarkupac;)
Vagy akaszd fel magad inkább a hülye
anyáddal együtt aki megcsinált:)
Válaszol Üzenet törlése Nem fogadok tőle
több üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!