Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?
"Milyen gusztustalan, mikor egy vén pasi gyereklányokra csorgatja a nyálát. Remélem a kiscsaj elküld a jó kųrva anýádba, ahogy én tettem/teszem a hozzádhasonló abberált állatokkal."
18 éves az nem gyerek. 41 éves az meg nem vén. Az aberrált szót meg egy b-vel és két r-rel írják. Nem gusztustalan, teljesen természetes. Látom, téged sem bánt az ész.
29.!
Na, mond már, mi a fene sértő volt a kérdésemben?
Mert megkérdeztem, egy 18 éves nőnek nem lestrapált egy 41 éves ?
A kérdezőnél pedig azt sérelmeztem, hogy leszólja a 30-as nőket..Vannak vélemények, amiket burkoltabban is kifejezhetünk...nem kell dirrektbe a pofájába vágni valakinek..egy 41 éves ne sértegessen már egy 30 évest....
Különben se sértegessen senki senkit.
23. voltam. egy öregasszony
Egy 18 éves lány kaphat még szalámit is.
Minek érné be a lecsókolbásszal??
Mi az h kivénhedt 30as? 21 vagyok, de annyira bejön egy 32 éves nő. Csinos, szép, jó a haja, bájos az arca. Csak mar férjnel van. :D
Te nem tudod mit beszélsz apám... A tizenévesek éretlenek, hisztisek...
velem 26 evesen kezdett ki egy 41 eves hapsi. es hat de, en is lestrapaltnak ereztem hiaba probalt fiatalos lenni, igazabol nevetseges volt szerintem az egesz. 18 evesen pedig eszembe se jutott volna 40essel osszejonni. igazabol ha visszagondolok mar 16 eves koromtol legyeskedtek korulottem ilyen nalam 2x idosebb pasik es minden alkalommal undort valtottak ki belolem.
szerintem ha egy 41 eves sikert arat egy 18 evesnel az 2 szomoru dolgot jelent: 1, a lanyban maradando lelki "seruleseket" fog okozni, 2, mar eleve vannak ilyenjei a lanynak egy masik idosebb pasitol:az apjatol.
gondolom vannak kivetelek, de szerintem egy ilyen kapcsolat nem mukodokepes. az emberek a tarsukat keresik nem pedig a "lanyukkal" , "apjukkal" akarnak szexualis viszonyban lenni. elobb utobb ki fog jonni hogy nem egymas egyenlo tarsai.
Próbáld ki, ne foglalkozz semmivel, ha működik, akkor működik egy 19-es tinivel, és egy 30-as "lestrapálttal" is!
Hajrá!
Tudom miről beszélsz! ;)
ezt probald elmagyarazni a lany apjanak is, kivancsi vagyok hogy csak elkuld melegebb eghajlatra vagy eltori az allkapcsod
nem tudom te hol elsz, de rengeteg olyan 30-an no van aki meg le tud venni a labarol 1 ferfit
szerintem minden 30as nő vágja fel az ereit, 30után már nincs élet? könyörgöm...
azt még értem h jó lenne beleharapni a friss husiba, de vajon ő is a szép lelkedért, mosolyodért meg a hamvas testedért lenne veled?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!