Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?
Egy negyvenes férfi és egy tizenéves lány tuti hogy nem ugyanarra tart az életben, nem egyeznek a terveik.
És egy idő után egyre inkább kiütköznének a különbségek.
Rájönnél hogy milyen gyerek még.
Majdnem 19 éves, még nagyon fiatal kis hölgy, de ezerszer gyönyörűbb és jobb társaság, mint sok 30-as kivénhedt csaj.
Mint minden hapsi, én is a fiatalokat preferálom, bár eddig még nem voltam ilyen helyzetben. Eszméletlen a kislány, imádom! Folyton róla kattog az agyam.
Neked elég szar ízlésed lehet, hallod-e. Na, az ilyen "nőktől" mentsen meg az ég:)
Csak a legjobbat adnám neki, nagyon vigyáznék rá, mert megérdemli. De ott van ez a dilemma részéről, én pedig szenvedek, szóval segítség, valami tipp, hogy hogy "törhetném be"?
Minden a világon működhet...
Elég sok 40F / 40N -t táttam már tönkremenni...
83%-as egy féltékeny vén p*csa:DD Szeretnél te olyan lenni, mint pár tizenéves lány, csak menj végig a Váci utcán és rájössz, miről beszélek:)
Amúgy ez hatalmas korkülönbség. Elhiszem, hogy bejön, a legtöbb 30-as 40-es ölni tudna egy jó kis csajért, de tényleg gyerek még hozzád és a gyereked is lehetne simán.
Nekem is volt ilyesmi élményem, csak ő 20 volt, én meg 30, de már így is elég sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!