Jó a pasiknak nem, ők akármilyen fiatal lánnyal összeállhatnak, de ha egy nő akar nála fiatalabb fiúkkal kezdeni azt mindenki elítéli?
A férfiak a velük egyidős vagy a náluk fiatalabb nők közül válogathatnak-
A nők ellenben vagy a velük egyidős vagy a náluk öregebbek közül szemezgethetnek.
Lefordítva a férfiaknak fiatal friss húsok jutnak, a nőknek meg az öregebb húsik...
Ez milyen igazságtalan...
Milyen törvény mondja ezt ki? Belinkeled?
Mert te csak elképzeled, hogy így van. DE NINCS ÍGY.
igazságtalan is lenne, ha így lenne. de valójában semmi sem tiltja. és nincs is így.
azért láttunk már példát arra, h egy nőnek nála fiatalabb párja van. még 30 után is. én (nő) pl 34 évesen ismerkedtem meg a párommal, aki akkor 27 éves volt. csak egy ellenpélda
Az élet igazságtalan. A 40-es őszülő halántékú jól menő vállalkozó sikeres 20 éves csajoknál, a nála sportosabb hasonló korú segédmunkásra meg nem. Vajon miért?
De a rendes lány típusú frissen diplomázott csajok is tudatosan sokszor pár évvel idősebb karrierjüket, egzisztenciájukat már megalapozó férfivel tudják csak elképzelni a családalapítást.
mindenkinek joga van úgy párt választani, ahogy szeretne. aztán kiderül, hogy ez megvalósítható avagy sem.
engem is irigyel pár csaj, mert a párom sikeres, tanult, normális ember. nekik általában azt szoktam mondani, hogy neked is megvan a lehetőséged ilyen párt találni, ahogy nekem is megvolt.
ja, és hozzátenném, mindketten 25 évesek vagyunk, nem a fiatal pipi kifogja a milliomos 40es vállalkozót felállásban nyomom :)
amúgy én nem vágyakozom se idősebb, se fiatalabb pasik után. úgy jó az életem, ahogy van :)
Kérdező, a valóság úgy hangzik, hogy bármely 14-114 közötti férfi összejöhet bármely 14-114 korú nővel és megfordítva.
A különbség csak annyi, hogy mi megszokottabb, mi meg ritkább, a nagymamám 2. férje 7 évvel fiatalabb volt nála, pedig az még csak nem is ma volt, hanem az 1960-as években...Nekem is volt fiatalabb barátnőm is meg idősebb barátnőm is az életem folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!