Jó a pasiknak nem, ők akármilyen fiatal lánnyal összeállhatnak, de ha egy nő akar nála fiatalabb fiúkkal kezdeni azt mindenki elítéli?
A férfiak a velük egyidős vagy a náluk fiatalabb nők közül válogathatnak-
A nők ellenben vagy a velük egyidős vagy a náluk öregebbek közül szemezgethetnek.
Lefordítva a férfiaknak fiatal friss húsok jutnak, a nőknek meg az öregebb húsik...
Ez milyen igazságtalan...
"Egy 30 éves férfi összejöhet 18-tól 30-ig minden lánnyal. Egy 30 éves nő összejöhet 30-tól akár 60-ig minden férfival"
Au... Én 30 éves nő vagyok. Kivétel nélkül csak a 24-30 éves pasik érdekelnek. Az annál fiatalabbak túl éretlenek a szememben, csupán azért nem. A nálam idősebbek meg soha nem is jöttek be. Eszemben sincs csupán a társadalmi elvárások miatt átpártolni az öregfiúkhoz :)
Eddig úgy vettem észre hogy a pasikat se zavarja a +1 - +5 év korkülönbség.
Apám 8 évvel fiatalabb anyámnál.
Egy néhány éve elvált, 40 éves nőismerősöm meg egyik huszonéves fiút a másik után viszi haza.
Itt most mindeki hoz egy-egy ellenpéldát, de nem veszi észre, hogy a nagy számok tekintetében a kérdezőnek nagyon is igaza van.
A férfitől senki sem veszi rossz néven, ha fiatalabb után érdeklődik. Míg a nőknek magyarázkodniuk kell a bizonyítványukat.
De nem csak nálunk van ez így. Pár éve hallottam, egy afrikai ország turisztikai minisztere panaszkodott, hogy a német öreglányok odajárnak és fizetnek a fiatal pasiknak és hogy ez milyen visszataszító és romboló hatást fejt ki náluk. Arra bezzeg még sehol nem panaszkodtak, hogy az öreg pasik hova járnak és miért fizetnek a fiatal lányoknak.
Csak komám azt felejted el, amivel tele van itt a Gyk.
"jajj, 2X/F vagyok, a korombeli lányok csak a 3X pasikra buknak, egyedül vagyok, mit tegyek?"
Azután amikor mindketten 3X lesznek, a fiú válogathat a fiatalabb csajokból, egy 3X lány meg már annyira nem piacképes.
Az élet igazságos?
#16: "Mi az a befellegzés?"
Ez: "Tehát a 30 éves nőnek befellegzett"
Nekem kizárólag a tőlem 5-10 évvel idősebb nők jönnek be!
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!