Esténként egy férfi álldogál a házunk előtt. Ezt muszáj elmondanom a szüleimnek, igaz?
Legközelebb próbáld meg lefotózni, vagy videózni, vagy hívd át éjszakéra valami kétajtós szekrény haverodat és ha feltűnik "uszítsd" rá.
Vagy beszéld meg a szüleiddel, hogy ha legközelebb meglátod, kihívod a rendőrséget, ne lepődjenek meg.
Jó kérdés (az 1-es). Szerintem kérdező, kezeltesd magad, az erős személyiségeddel együtt.
Ha meg igaz, amit írsz, talán nem ártana kikiabálni az ablakon és megkérdezni, mit akar.
Szerinted mire vár? Hogy éjjel 2-kor kimész hozzá egy bögre forró kávéval? Ha akarna tőled valamit, akkor abban az időben menne, amikor az utcán járkálsz, nem éjjel.
De kimenni meg nem annyira akarok, mert 1. Nem tudom mi van nála. 2. Simán elkaphat, egy férfi biztos erősebb nálam...
Plusz apám a munkája miatt van, hogy nem alszik itthon, és olyankor sokáig nincs itthon. (Olyankor az ország másik felébe kell mennie ezért, anyum meg alapból gyenge, őt még véletlenül sem keverem bele, rendőrt meg nem állíttathatok ki a ház elé...)
Nem kell kiállíttatni a rendőrt. Pár napig figyeld, jegyezd fel, hogy pontosan mikor jön és mikor megy el. Aztán ha megvan, hogy fixen mikor van ott huzamosabb ideig, akkor hívd fel a rendőrséget, hogy a házatok előtt x időtől y ideig áll ez a férfi minden este, jöjjenek ki és kérdezzék meg mit akar. Apudnak meg szólj, ha anyudat nem akarod megijeszteni, akkor neki még ne, majd apud eldönti elmondja-e neki vagy sem. Fotókat, videót is csinálhatsz róla (vakura figyelj, hogy ne vakuzzon!), és ha elmenne mire odaérnek a rendőrök, akkor megmutathatod nekik, hogy ott szokott lenni.
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy követett, csak nem vettétek észre.
Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!