Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 41 éves férfi,18,5 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Én a férfi vagyok, megőrülök, annyira tetszik, nem vagyok pedofil, vagy ilyesmi, de az a gyönyörű kislányos arc, bőr, mosoly..elolvadok tőle, végre nem egy lestrapált, életunt 30-as. Ő viszont fél, hogy mindenki az apjának nézne. Nagyon tetszik a lány, működhetne? Nem csak szexet akarok.
2012. nov. 15. 01:49
 11/95 anonim ***** válasza:
88%
A vén pics@ stimmel, már 25 vagyok, sőt, 25 év 4 hónap, no de féltékeny? Kire? Mire? :)
2012. nov. 15. 02:21
 12/95 anonim ***** válasza:
95%

Nekem úgy tűnik, te még nem láttál igazi NŐt. 30-as kivénhedt, lestrapált, életunt nők?

Elmondom neked, hogy egy nő 30 felett van a csúcson. Minden szempontból.

Addigra megtanul bánni a nőiességével, megtanulja elfogadni magát, letisztul lelkileg is, tapasztalata is van, tudja mi a jó neki, és mit szeretne az élettől, ráadásul szexuálisan is akkor a legaktívabb.

De végülis van az a mondás, hogy tejfog nem karcol...

2012. nov. 15. 02:22
 13/95 anonim ***** válasza:
96%

kapuzárási pánik...

Egyszer netes románcba keveredtem 19évesen egy 41éves pasival. Természetesen a párkeresőn 35nek vallotta magát, aztán szépen beadagolta hogy 41 és kicsikart egy randit, majd megjelent 2 gyereküléssel a hátsó ülésen.Természetesen a feleségével együtt élnek, de ő a felső szinten, külön, ahha. Rosszabbul nézett ki mint az apám. Az volt az első és utolsó randink:-)

Egy 18éves lánynak még semmi gondja az életben,nem úgy mint az általad említett kiélt 30asoknak.... téged meg ha levesz a lábadról egy bájos arc, meg pár tűsarkú hát egészségedre. Ha már most fél h az apjának néznek, mi lesz pár év múlva? Dugjatok aztán lecserél egy friss husira és úgy emleget majd mint a lestrapált 41éves exem. Kevés nőnek elég h a tenyereden hordozod, mire meg családot akarna, már 50leszel.

2012. nov. 15. 02:25
 14/95 anonim ***** válasza:
4%

Haha, kevés az a 30-as, aki topformában van, azért ne Eva Longoriához hasonlítsuk az átlag magyar 30-as nőt, mikor már 25 felett akkorák, mint a tehenek:D

18-22 között vannak a legszebb lányok, nem hiába ők nyerik a szépségversenyeket. És mivel a férfi külső alapján ítél először, nyilván őket nézzük meg. Én egyet értek a kérdezővel, nincs szebb egy hamvas, édes, vidám fiatal lánynál, de ez jelen esetben tényleg nagy korkülönbség.

2012. nov. 15. 02:26
 15/95 anonim ***** válasza:
95%

Szerelmes vagy?? Ezt te sem gondolhattad komolyan! Feláll rá, ennyi. Az nem szerelem, csak, hogy tudd.

Egyébként szerintem költözz el. Hol laksz te, ahol a 30-as nők lestrapáltak? Valami bánya mellett, vagy mi??

2012. nov. 15. 02:30
 16/95 A kérdező kommentje:

Jézus, miért kell általánosítani, mikor nem is ismertek valakit? Sok a hülye kamaszlány, ahogy rengeteg a kivénhedt 30-as nőstény is..

Nekem összességében tetszik, a fiatalsága, szépsége, jóízlése, műveltsége, imádja a művészeteket és már most lenyűgöző személyiség "kislány". Egy kedves és bájos szépség, inkább az a kérdéses, hogy kinek ne tetszene. Természetes, hogy odavagyok érte, ez nem a korán múlik, mert akárhány barátnőm volt, ilyen harmóniát még nem éreztem. Mindig rágondolok. Független vagyok és laza, de igényes. Egy ilyen lány meg álmaim netovábbja és szeretném meghódítani.

2012. nov. 15. 02:35
 17/95 anonim ***** válasza:
94%
Ha te egy független, laza de igényes pasi lennél, 41 éves korodra olyan rutinra tettél volna szert a nők terén, hogy fürtökben lógnának rajtad a csajok. Mondjuk nem a tizenévesek, hisz az igényesség nem ezt jelenti. De hogy nem itt kérnél tanácsot, az tuti. Mellesleg te kezdtél egyből általánosítással, miszerint a harmincasok lestrapált, életunt teremtések. Ez pedig egész másra utal, semmiképp sem arra amire szeretnéd. :)
2012. nov. 15. 02:40
 18/95 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon nem...

Alapból világnézet-értékrendszer tekintetben lehetnek komoly eltérések, bár nem feltétlenül...

A következő kérdésekre kell magadnak választ adnod: ezektől függ, lehet-e jövője:

- Akarsz-e tőle a jövőben gyereket? Ha igen, fel tudod-e majd dolgozni, hogy a gyereknek mindenkinek el kell magyaráznia, miután együtt meglátnak titeket, hogy nem, ő nem a nagypapám...

- Belegondoltál-e, mi lesz 20 év múlva? Ő 39 évesen, élete teljében... megnövekedett szexuális igénnyel... amit esetleg te már 60-on felül nem tudsz neki megadni...

Szembe tudsz majd ezzel nézni?

Én azt mondom, amennyiben őt egyébként nem zavarná a korkülönbség - amennyiben túl tud lépni azon, mit gondolnak mások... akkor x évig működhet tökéletesen... de ha 20 év múlva előjönnek a fent említett problémák... akkor elvettél 20 évet az életéből!

2012. nov. 15. 04:04
 19/95 anonim ***** válasza:
Persze, próbáld ki, mit veszíthetsz?
2012. nov. 15. 04:08
 20/95 anonim ***** válasza:
100%

te jó ég.

egy 18,5 éves kislánnyal hogy kezdhetsz te vén pedofil?!

szavazzatok csak le de nem egészséges

2012. nov. 15. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!