Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 41 éves férfi,18,5 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves férfi,18,5 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Én a férfi vagyok, megőrülök, annyira tetszik, nem vagyok pedofil, vagy ilyesmi, de az a gyönyörű kislányos arc, bőr, mosoly..elolvadok tőle, végre nem egy lestrapált, életunt 30-as. Ő viszont fél, hogy mindenki az apjának nézne. Nagyon tetszik a lány, működhetne? Nem csak szexet akarok.
2012. nov. 15. 01:49
 51/95 anonim ***** válasza:

Kérdező, te pedig ismered az összes válaszolót személyesen, vagy honnan tudod hogy 30-asok írták a válaszokat? Netán átlátsz a monitoron?

Egyébként ha visszaolvasom az összes dolgot amit eddig írtál, akkor körvonalazódik, hogy te megrekedtél egy bizonyos szinten (nyugi, sok 40-es férfi elmondhatja ezt magáról. csak ha már az általánosításnál tartunk...)

Agyilag egyértelmű, hogy nem egy érett férfi vagy, szóval azt mondom, még akár működhet is a dolog a 18 (elnézést, 18 ÉS FÉL) évessel.

Üdv, egy 24 ÉS HÁROMNEGYED éves

2012. nov. 15. 12:12
 52/95 anonim ***** válasza:

Hát mit tudom én.

Nem ismerem egyikőtöket se, fingom sincs milyen emberek vagytok. Vagy működne vagy nem. 50 % az esélyed rá.

Mindenesetre benne van a pakliban, hogy mire ő gyereket akar, addigra Te már nem. Meg nyilván más fiatalabb pasik is szemet fognak rá vetni, szóval retteghetsz... :-DDD Persze nyilván nem választhat minden férfi ronda nőt, de annak is meg vannak az előnyei.

Érthető, hogy beleszédültél, friss hús meg minden, de azért az sok mindent elárul, hogy fél mindenki az apjának fog nézni. Külsőségekben él bla bla, meg ezek szerint csak kinézel Te 41-nek.

De mint mondtam nem ismerlek, majd kiderül működik-e.

Mindenesetre ne számíts arra, hogy mindenki feltétel nélkül elfogad titeket, meg "igaz" szerelemről beszélnek majd a hátatok mögött, lesz egy két apróbb gondotok az biztos. Végül csak egy generáció különbség van köztetek, anyám és köztem is ekkora a korkülönbség. Meg egyszer majd ő is megöregszik az tuti. Nekem még így 27 évesen is öreg lennél, bocsesz, de tényleg. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki a saját súlycsoportjában próbálkozzon.

Azon meg ne lepődj meg, hogy felháborodtak rajtad a 30-as nők, eléggé ledegradáltad őket. Ha nem is szándékosan tetted, akkor is, ennyire ismerhetnéd már a nőket ennyi idősen. Megjegyzem édesanyám elvált asszony és még mindig tapadnak rá a férfiak, pedig túl van már a 40-en is, nem tudom hogy milyen 30-asokkal találkozol, de nagy hiba általánosítani.

27/N

2012. nov. 15. 12:20
 53/95 anonim ***** válasza:
3%

"Egy valóban csinos, értelmes nő nem veszi magára, de ezek szerint itt nem sok önbecsülése van a 30-asoknak és undorító módon előtört a féltékenység egy szép és kedves ismeretlen lány iránt. Pont az ilyen hárpiák miatt gondolja az összes korombeli barátom, hogy nem kell egy életunt sárkány:)"

Kérdező, sztem is inkább erről van szó. Írtam már, de a 30as nők többsége nehezen viseli az öregedést és irigykedik a fiatal lányokra. Ennek tulajdonítom ezt nagy indulatot, "pedofil vagy" és hasonló nagyon értelmes benyögéseket.

„Azért elég degradáló,hogy a 30 éves nőkről így beszélsz,csak mert valamiért nem találtad meg a megfelelőt,vagy mert nem csípnek téged.Nem vagyok 30 éves,csak 22 és van vőlegényem,és kislányos az arcom 17nek szoktak nézni kb,szóval nem irigykedem mielőtt bárki azt hinné.De szerintem egy 19 éves abszolút nem ugyanaz a problémája,a világnézete az elképzelése mint egy 40 éves férfinak,aki az apja lehetne,pl az én apukám 24 évvel idősebb nálam.

Nekem volt 19 évesen 30 éves barátom kb 2 hétig,izgi volt,hogy idősebb,de más volt a tervünk,az elképzelésünk a vágyunk,Ő már családra vágyott én főiskolás voltam buliztam,szórakoztam.

Nem hiszem,hogy működhet,gondolj bele mi van ha 3-4 év múlva gyereket akarnál,de Ő még nem,vagy Ő akarna de te már nem vagy fiatal egy gyerekhez.Szerinted ha te 50 éves leszel,Ő majd 28 évesen otthon marad veled tv-t nézni mert te mondjuk kinőttél a bulizásból??

Szegény lánynak nem sok önbecsülése és önbizalma van ha egy 41 éves fickóval kezd.”

Ezt nekem írtad?:). Huszonéves vagyok, persze hogy nem csípnek a 30as nők. Nem is szoktam náluk próbálkozni:D. Igen, nem találtam még a megfelelő nőt, meg biztos impotens is vagyok blabla.:). Ja meg pedofil is, mert tetszenek a 18 éves nők:). Egyébként sikerült kiguglizni, hogy mi az a pedofília?:).Remek. Ki szólta le kollektíve a 30as nőket? Azt írtam, hogy a 30asok többsége? Írtam olyat, hogy minden 30as nő? A kérdező sem írt sztem semmi olyat, hogy minden 30as nő életunt. Ezek szerint nem csak a helyesírással, hanem a szövegértéssel is komoly gondjaitok vannak.

„10 évvel fiatalabb "kissrácok" csapjàk a szelet a m.helyemen, pedig férjnél vagyok. A strandon a fiatal csitrik irigykedve méregetnek, mert nincs rajtam cellulit, ès az izmok miatt nem folyok szèt. Simàn lefutok 10km-t, míg a fiatalabbak levegő után kapkodnak..., le lehet pattanni a harmincas nőkről!”

Hát, biztos vagy te abban, hogy tizenévesek irigykednek rád ?:). Erősen kétlem. Attól, hogy lefutsz 10 km-t, még nem leszel szebb, mint egy 18 éves nő. Gondolom, ráncod sincs még:D Pont az ilyenekről beszéltem, mint te:D. Szépen be is mutattad, hogy mennyire nem tudja elviselni egy harmincas nő, hogy elszállt felette az idő.

„A MINDEN után: tizenévest személy szerint ismertek vagy honnan jön az a hatalmas eszme? Én legalább nem mondom, hogy minden 30-as idióta. Bár ezek alapján lenne okom rá.”

Igen, érdekes, senki nem írta, hogy minden 30as nő ilyen lenni, ők mégis leszólják az összes fiatal nőt.

Az vicces, hogy ide író 20as, 30as nők olyanok, mint a 12 éves hisztis kislányok, és még ők szólják le a fiatalokat:).

„Kérdező, te pedig ismered az összes válaszolót személyesen, vagy honnan tudod hogy 30-asok írták a válaszokat? Netán átlátsz a monitoron?”

pl. onnan, hogy az egyik válaszolónak a szül. dátuma benne van a nevében, te nagyon okos.

„Egyébként ha visszaolvasom az összes dolgot amit eddig írtál, akkor körvonalazódik, hogy te megrekedtél egy bizonyos szinten (nyugi, sok 40-es férfi elmondhatja ezt magáról. csak ha már az általánosításnál tartunk...) „

Mi van? Szted sok férfi megrekedt ezen a szinten. Picim, ez nem általánosítás. Ha azt írtad volna, hogy minden 40 éves férfi megrekedt, akkor lett volna általánosítás. Te jó ég, azt se tudod, mi az az általánosítás?:D.

2012. nov. 15. 12:28
 54/95 anonim ***** válasza:
utolsó,szerintem senki sem neked válaszolt,én speciel a kérdezőnek,engem abszolút nem érdekel a te életed,és egyszer nem mondtam,hogy pedofília és egyebek,inkább a te szövegértéseddel van baj ahogy látom,nagyon magyarázkodsz és osztod az észt,mi van ennyire nincs magánéleted,én személy szerint válaszoltam a a kérdezőnek
2012. nov. 15. 12:33
 55/95 anonim ***** válasza:
10:55ös vagyok,lehet a nőket gyűlölni meg lehet mindent mondani rájuk,de el lehet mondani hasonlót a férfiakról is,érdekes én sosem szidom a másik nevet tudom,hogy mindegyikkel van probléma,nos azt nem értem mi a válaszommal a baj,tudtommal sem bunkó,sem hisztiző választ nem írtam,leírtam a tapasztalatom,és hogy zavar ahogy a kérdező beszél a 30 éves nőkről.Tisztában vagyok vele mi a pedofília sajnos elég közel kerültem egy férfihoz akire ez a szó ráaggatható teljesen, a nevelőapám volt,nem részletezném,egy szóval sem mondtam,hogy a kérdező az.Lehet fikáznia helyesírást én igyekszem,az már nem az én hibám hogy diszlexiás és diszgráfiás lévén nem mindig tudom miért van a szó aláírva pirossal,nos nincs kedvem minden ilyen szót beírni a "gugliba".Szerintem a válaszom korrekt,és nem szeretem ha általánosítanak és azt mondják persze a nők ilyenek,olyanok.Az látszik a válaszaidon kedves 63%os hogy nem szereted a nőket és baromira feszült vagy,nos én nem veszekedni szerettem volna csupán válaszoltam.
2012. nov. 15. 12:59
 56/95 anonim ***** válasza:
*nemet
2012. nov. 15. 13:00
 57/95 anonim ***** válasza:
52-es, te szerencsenélküli, nem neked vàlaszoltam. Egyébkènt zömèben 20 èves lànyok a csoporttársaim, és szeretem őket. Kedvesek, mosolygósak, üdék, szépek, tele vannak èlettel..., soha nem irigykedtem, inkább èlvezem a társaságukat! A huszas éveinknek is megvolt a maga szépsége, ahogy harminc fölött is izhalmas az èlet.
2012. nov. 15. 13:30
 58/95 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, -27/N- nem neked címeztem a mondandóm, hanem az 53. hozzászólónak. :)
2012. nov. 15. 13:35
 59/95 anonim ***** válasza:

A kérdező itt 30 éves a párja 46. Azért vált el a nő, mert nem jött össze a gyerek. Nem törvényszerű, de ez is egyfajta válasz a kérdésre. A lényeg a kérdező első hozzászólásában van.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..

2012. nov. 15. 14:13
 60/95 anonim ***** válasza:
0%

Te szerencsétlen, a csaj nem azért vált el tőle, le is írta. Nem tudsz szöveget se értelmezni? Jóég.

És ki beszél itt gyerekről?

2012. nov. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!