Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők miért féltik jobban...

A szülők miért féltik jobban a lányaikat a fiaiknál?

Figyelt kérdés
Bárki válaszát szívesen várom!!

2012. okt. 21. 17:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez nincs feltétlenül így.Nálunk apám és néném testvérek,de mégis apám a fekete bárány,a nénémet viszont istenítik,akármit is csinál,még akkor,amikor úgy beszél a mamával,mintha most rántotta volna ki a se.ggéből.Bolond családom van.
2012. okt. 21. 17:33
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
mert több lányt ölnek/erőszakolnak meg, mint fiút.
2012. okt. 21. 17:33
 3/20 A kérdező kommentje:

Akkor sem értem ezt a kivételezést!!

ha egy fiú csinál vmi rosszat akkor világ vége van!

Ha egy lány akkor azt elnézzük mert ő lány!-.-

2012. okt. 21. 17:35
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Mert a lánynak nőhet egy baba a hasában egy fiúnak pedig nem.

Visszaolvasva ezt most úgy hangzik mint az Ovizsaruban az a lényeges megállapitás: 'A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk!':P

2012. okt. 21. 17:35
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Mi is a pontos kérdés, miért féltik jobban vagy miért engednek meg nekik többet?
2012. okt. 21. 17:37
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Alapvetoen a fiuk erosebbek (izomzat, testfelepites), es jobban meg tudjak vedeni magukat adott esetben. A fiukat tobbnyire erosnek nevelik, a tarsadalom ezt varja el toluk. Ja es meg talan az is kozrejatszik, hogy a fiukat nem lehet megeroszakoni. Illetve nem tul altalanos jelenseg :-)
2012. okt. 21. 17:38
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Mert az egyik az csinálja,a másikat meg csinálják.
2012. okt. 21. 17:38
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Mert köztudottan a lányok "gyengébbek" és őket hamarabb megtámadják, bántják, leitatják, stb. És az ő részükről bővülhet a család szerencsétlen esetben
2012. okt. 21. 17:41
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Félreolvastam.Azért,mert a nők gyengék és örökre másokra szorulnak,mert nagy az Isten állatkertje.Majd ha megvilágosodik az ember és kihalnak a hülyék,akkor nem kell őket félteni.De azokat a nőket nem féltik,akik gyúrnak,tetkósak,120 kilók és szinte kopasz fejük van.
2012. okt. 21. 17:42
 10/20 A kérdező kommentje:

elmondok egy példát:mikor sírtam(persze titokban)és jöttem kifele a fürdőből piros szemekkel, és ezt az apám észre vette le bu***ott,mikor a tesóm sírt(lány) őt megvígasztalta

vagy mikor tesóm csinált rosszat velem együtt akkor csak én kaptam leszidást.Én bármit teszek az rossz, ha tesóm őt dicsérik.

2012. okt. 21. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!