A szülők miért féltik jobban a lányaikat a fiaiknál?
mert a fiúkat csak akkor kell félteni ha véletlen betévednek egy melegbárba vagy valami maffiózók pókertanyájára :D
a lányokat meg éjszaka szeretik az utcán is leütni, megerőszakolni, kinyírni, elrabolni, egyéb zaftos dolgok
Nem ő a kisebb? Mert szerintem majdnem mindig a kisebbeket szeretik jobban. Meg a bőgés az olyan női dologként van elkönyvelve. Nálunk ponthogy öcsém volt mindig a legfontosabb, mi csak ilyen mellékszerepkők xD
Utcán meg inkább a rablás gyakoribb szerintem, az meg nemtől függetlenül bárkivel előfordulhat. Ez az erőszakolás téma egyáltalán nem gyakori, szóval inkább attól féltik, nehogy terhes legyen, meg nehogy "elromoljon", mert az lánynál gázabb, pl. igyon, füvezzen, dugjon összevissza, stb. Szóval társadalmi megítélés miatt. Csak ez nemmindig jön be, sőt, minnél jobban tiltanak valamit, általában az a valami annál érdekesebb lesz.
Ez nincs mindig így. Főleg akkor nem, ha a fiú a fiatalabb. Nálunk például pont ez volt mindig, persze aggódtak értem is olykor, de öcsémet láthatóan jobban féltették, mert vele gyerekkorában is több zűr volt, rólam már kicsi koromban tudták, hogy meg tudom védeni magam, a fiúkat is elpáholtam, ha kötekedtek velem az iskolában :) A fiú-ügyeimet is úgy intéztem, hogy abba nem igazán volt beleszólása senkinek, aztán ha mégis úgy bántak velem, ahogy nekem nem tetszett, akkor se nagyon mutattam ki a szüleim előtt, hogy ez nekem rossz. Öcsém teljesen másmilyen, nagy csajozógép, de azért ha valakibe beleszeret, és utána rosszul sülnek el a dolgok, akkor rajta nagyon látszik, hogy megviseli a szakítás. Szóval őt már csak ebből kifolyólag is jobban féltik, ha párkapcsolati kérdésről van szó.
Persze az is igaz, hogy a lányokkal megesik, hogy valaki teherbe ejti őket, a fiúkkal meg nem, bár normális esetben a pasit is terheli érezhető mértékben felelősség. Ami érdekes, hogy a szüleim például sokkal jobban pánikolnak attól, hogy öcsém teherbe ejt egy kiscsajt, minthogy én leszek terhes valami hülyétől - mindezt úgy, hogy én tényleg fiatalon lettem terhes (jó, nem 14 évesen, nagykorú voltam már, de még azért fiatal), de már akkor sokkal önállóbb voltam, mint a most 24 éves öcsém. Én akkor már külön éltem, dolgoztam, egyedül intéztem az ügyeimet, fenntartottam egyedül egy lakást, ezt a testvérem még most sem teszi igazán, szóval nála egy "becsúszott" baba nagyobb para lenne, mint nálam volt.
Soroljam?
1. ha egy lányt megerőszakolnak jön a baba amit neki kell felnevelnie+évekig rémálmai lesznek az esetről.ha egy fiút megerőszakol egy full-os csaj ami pont a fiú esete akkor sír az örömtől ja és ha ezt fel is veszik(tegyük fel alapon)akkor a fiú megmutatja a haverjainak és pacsiznak egyet ha a lányt meg vagy sajnálja vagy megveti mindenki
2.Nézzük a sírós szituációt amit meséltél egy sérfitól elvárják hogy végtelen kitartása kötél idegei és elméje legyen(legalábbis tőlem elvárják) ezért van az hogyha egy fiút meglátnak sírni akkor leb*zizzák és még rengeteget húzzák vele
Ha mondjuk van 1 lány akkor nem várja senki el tőle hogy mindent kibírjon(ezért volt már olyan is hogy tőből levágtam az ujjamat fejszével visszavarrták és mivel rohadtúl fájt sírtam de csak egy pár percig az apám meglátta és elhordot minden féle fas*nak és még a következő fél hónapban bas*ogatot ezzel a hugom megvágta az úját és elkezdett sírni az apám fél órán át vígasztalta)
3.ha egy lányt bántalmaznak,megerőszakolnak,kirabolnak....
nem tud mit tenni mert fizikai fölényben vannak
de ha van egy srác és őt rabolják ki akkor ő már több eséllyel indúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!