Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok egy roma lánnyal jönne össze?
Van 10% esély rá, hogy jól választott és 90%, hogy nem.
Várj egy kicsit, hogy kiderüljön melyik...
Itt a párja a kérdésnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
ma 14:00
Hát lehet hogy a párja.De nem mindegy szerintem felállásnál hogy ki a roma,a férfi vagy a nő.Legalábbis szerintem,ha a lányomhoz akarna roma férfi társulni akkor szó nélkül elküldeném a férfit.De nő esetben lehet kicsit más a helyzet..
Na igen.
Én egy félvér lány vagyok, a párom nem! A szülei eleinte nem tudták. Azt mondták,hogy ez egy gyönyörű lány, vigyázz rá nagyon. Majd kiderült minden.
A szülők azóta ellenségesek, nem is akarnak megismerni,pedig nem vagyok rossz ember. Kormánytisztviselőként dolgozom,érettségim van és egy gyönyörű szakmám. 17 éves korom óta eltartom magam mert suli mellett már dolgoztam.
A szüleim mindig tisszességes lánynak neveltek ill. becsületesnek.
Nem kell általánosítani.
Na és,hogy a párom szülei mit értek el az ellenségeskedésükkel?
Idén nyár végén összeköltöztünk mert 2,5 év kevés volt nekik,hogy megemésszék a történteket.
Soha nem lázítottam a páromat a szülei ellen, ezt maguktól érték el. Nagyon megromlott a viszonyuk akkor, tönkretették a fiúkat, most meg nem szeretnék elveszíteni. Talán korábban kellett volna gondolkodni.
Ha nem akarod elveszíteni a fiad, ne tedd azt,amit az én párom szülei,hogy a nevemet nem hajlandók kiejteni,csak az Az ill. a cigány kifejezéssel illetnek.
A családom teljesen normális. Akik ismernek minket, mind azt mondják,hogy örülhetnének a szülei,hogy ilyen lány akadt a fiúknak.
Ismerd meg és majd azután vonj le következtetést.
Nekem nagyon fáj,hogy esélyt sem adtak, de ők tudják.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!