Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ha a...

Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok egy roma lánnyal jönne össze?

Figyelt kérdés
A fiam össze jött egy roma lánnyal.Nem tudom lehet én vagyok előítéletes de nem örülök neki.Tény és való nagyon gyönyörű az a lány!Ilyen szép lányt nagyon régen láttam.Nem minden napi azt meg kell hagyni.Lehet hogy én vagyok előítéletes vagy nem tudom,de nem igazán örülök neki.Pedig egy csoda szép és igényes lányról van szó de bennem még is vanna kételyek.Nem vagyok rasszista mielött azt gondoljátok és talán érthtő is aggodalmam hiszen a romáknak nem tól jó a hírük ez köztudott.
2012. okt. 19. 13:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Semmit, igazából te csak asszisztálhatsz hozzá a háttérből. ha szeretik egymást és ellenzed, akkor a fiaddal fog megromlani a kapcsolatod.

A fiad felnőtt, tud döntést hozni, hagy had élje az életét!

2012. okt. 19. 14:45
 22/34 anonim ***** válasza:
82%

A családomban van olyan fiú, aki roma lánnyal jött össze. Rendes családi háttér, normális szülők, dolgoznak, gyereküket taníttatták. A lánynak van jó szakmája, saját vállalkozása. Nem mondom, hogy nincsenek egyáltalán súrlódások, beszólogatások kívülállók részéről, mert vannak. De a fiatalok szeretik egymást, és komoly konfliktus még nem fordult elő.

Nézd, ha a lány nem lenne roma, akkor is lehetnének problémák, csak másmilyenek. Azt írod, nem vagy előítéletes: de igen, az vagy, mert olyan problémákat feltételezel, amelyek a lány származásából adódHATnak. És ha a fiad összejön egy nem roma lánnyal, akinek mondjuk alkoholisták a szülei, vagy a lány lusta, ingyenélő? Bárkivel adódhatnak problémák, és nem csak a származása miatt! Én a helyedben nem befolyásolnám a gyermekem semmilyen irányban, hanem elfogadnám a választottját, mindennemű előfeltételezés nélkül.

2012. okt. 19. 14:48
 23/34 anonim ***** válasza:
66%

Csak a kérdést olvastam, hogy a válaszok ne befolyásoljanak...

A roma lányok hűségesek, családcentrikusak.Amit a férj mond, az úgy van..

Lányom egy roma fiúval él.Nehezen dolgoztam fel..(még nem is). De a roma lányok nagyon jó feleségek, anyák lesznek.

Ne izgulj! Otthonról hozzák a család szeretetét.

Roma lány jobb feleség, mint a magyar.

De rosszabb ha a férj roma.

2012. okt. 19. 14:57
 24/34 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó

Ez bizony igaz. Tényleg nagyon jó anyák a roma nők. Pontosan tudják, mikor mit kell tenniük és hogyan és a gyerekeikért élnek. Amikor én vállaltam gyereket nem volt anyám, akitől kérdezhettem volna, volt viszont több roma nőismerősöm (nálam sokkal fiatalabb roma lányok), akik nagyon jó tanácsokat tudtak adni.

2012. okt. 19. 15:01
 25/34 anonim ***** válasza:
A babááám fekete romalááány, a szeme úgy ragyog rám akár a napsugááár :DDD
2012. okt. 19. 15:27
 26/34 anonim ***** válasza:
A tankönyvi rasszizmus tipikus mondata: "Nem vagyok rasszista, de..."
2012. okt. 19. 16:42
 27/34 anonim ***** válasza:

A fene sem érti ezt... hasonló kérdés: szex roma lánnyal. 24627 voltam. válaszom:O %

Itt: 10/13 azt hiszem...

Mert: gyerekem roma sráccal...

2012. okt. 19. 17:48
 28/34 anonim válasza:

Itt nem csak arról van szó, hogy egy szép lány. Még az is megtörténhet, hogy a szülei és az egész rokonsága törvénytisztelő ember. Egy hosszútávú kapcsolathoz azonban nem csak erre van szükség. Neked és a fiadnak lehet olyan dolgok jelentenek értéket amelyek a bartánőjének és a családjának értéktelenek. Személyiségünket meghatározza az értékrend és olyanok között érezzük jól magunkat akik hasonló életfelfogással rendelkeznek. Itt most nem politikai dolgokra gondolok, hanem morális értékekre. Lehet a fiadnak felsőfokú végzettsége, jó szakmája ha ez a barátnőjét nem érdekli. Lehet nektek a család fontos, nekik meg a pénz és a szórakozás.

Még egy dolog. Azoknak a romáknak a többsége akik magyar emberrel kerülnek kapcsolatba előbb-utóbb a saját fajtájával fog foglalkozni amit valahogy meg is értek. A fiad egy áldozat lesz de minél jobban ellenkezel annál jobban taszitod a szakadékba. Legalább arra próbáld rávenni, hogy ne csináljon elhamarkodott döntéseket, ne ejtse teherbe a lányt és idő előtt ne jegyezze el. Hátha közben rábukkan egy olyan magyar lányra aki valóban hozzá való.

2012. okt. 19. 18:08
 29/34 anonim ***** válasza:
Minden roma emberben bene van a roma vér lényegtelem h látszit rajta vagy nem!
2012. okt. 19. 18:36
 30/34 anonim ***** válasza:
A romák anélkül is cseszegetnek mindenkit,hogy fehér e a pasi,vagy sem.Lehet,hogy ez a lány egy kivétel,vannak normális romák is.
2012. okt. 19. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!