Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok egy roma lánnyal jönne össze?
Semmit, igazából te csak asszisztálhatsz hozzá a háttérből. ha szeretik egymást és ellenzed, akkor a fiaddal fog megromlani a kapcsolatod.
A fiad felnőtt, tud döntést hozni, hagy had élje az életét!
A családomban van olyan fiú, aki roma lánnyal jött össze. Rendes családi háttér, normális szülők, dolgoznak, gyereküket taníttatták. A lánynak van jó szakmája, saját vállalkozása. Nem mondom, hogy nincsenek egyáltalán súrlódások, beszólogatások kívülállók részéről, mert vannak. De a fiatalok szeretik egymást, és komoly konfliktus még nem fordult elő.
Nézd, ha a lány nem lenne roma, akkor is lehetnének problémák, csak másmilyenek. Azt írod, nem vagy előítéletes: de igen, az vagy, mert olyan problémákat feltételezel, amelyek a lány származásából adódHATnak. És ha a fiad összejön egy nem roma lánnyal, akinek mondjuk alkoholisták a szülei, vagy a lány lusta, ingyenélő? Bárkivel adódhatnak problémák, és nem csak a származása miatt! Én a helyedben nem befolyásolnám a gyermekem semmilyen irányban, hanem elfogadnám a választottját, mindennemű előfeltételezés nélkül.
Csak a kérdést olvastam, hogy a válaszok ne befolyásoljanak...
A roma lányok hűségesek, családcentrikusak.Amit a férj mond, az úgy van..
Lányom egy roma fiúval él.Nehezen dolgoztam fel..(még nem is). De a roma lányok nagyon jó feleségek, anyák lesznek.
Ne izgulj! Otthonról hozzák a család szeretetét.
Roma lány jobb feleség, mint a magyar.
De rosszabb ha a férj roma.
Utolsó
Ez bizony igaz. Tényleg nagyon jó anyák a roma nők. Pontosan tudják, mikor mit kell tenniük és hogyan és a gyerekeikért élnek. Amikor én vállaltam gyereket nem volt anyám, akitől kérdezhettem volna, volt viszont több roma nőismerősöm (nálam sokkal fiatalabb roma lányok), akik nagyon jó tanácsokat tudtak adni.
A fene sem érti ezt... hasonló kérdés: szex roma lánnyal. 24627 voltam. válaszom:O %
Itt: 10/13 azt hiszem...
Mert: gyerekem roma sráccal...
Itt nem csak arról van szó, hogy egy szép lány. Még az is megtörténhet, hogy a szülei és az egész rokonsága törvénytisztelő ember. Egy hosszútávú kapcsolathoz azonban nem csak erre van szükség. Neked és a fiadnak lehet olyan dolgok jelentenek értéket amelyek a bartánőjének és a családjának értéktelenek. Személyiségünket meghatározza az értékrend és olyanok között érezzük jól magunkat akik hasonló életfelfogással rendelkeznek. Itt most nem politikai dolgokra gondolok, hanem morális értékekre. Lehet a fiadnak felsőfokú végzettsége, jó szakmája ha ez a barátnőjét nem érdekli. Lehet nektek a család fontos, nekik meg a pénz és a szórakozás.
Még egy dolog. Azoknak a romáknak a többsége akik magyar emberrel kerülnek kapcsolatba előbb-utóbb a saját fajtájával fog foglalkozni amit valahogy meg is értek. A fiad egy áldozat lesz de minél jobban ellenkezel annál jobban taszitod a szakadékba. Legalább arra próbáld rávenni, hogy ne csináljon elhamarkodott döntéseket, ne ejtse teherbe a lányt és idő előtt ne jegyezze el. Hátha közben rábukkan egy olyan magyar lányra aki valóban hozzá való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!