Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok egy roma lánnyal jönne össze?
Figyelt kérdés
A fiam össze jött egy roma lánnyal.Nem tudom lehet én vagyok előítéletes de nem örülök neki.Tény és való nagyon gyönyörű az a lány!Ilyen szép lányt nagyon régen láttam.Nem minden napi azt meg kell hagyni.Lehet hogy én vagyok előítéletes vagy nem tudom,de nem igazán örülök neki.Pedig egy csoda szép és igényes lányról van szó de bennem még is vanna kételyek.Nem vagyok rasszista mielött azt gondoljátok és talán érthtő is aggodalmam hiszen a romáknak nem tól jó a hírük ez köztudott.2012. okt. 19. 13:48
31/34 anonim válasza:
Szóhoz sem jutnék! Viszont ez nem is fordulhat elő.
off
Miért nem meritek leírni hogy cigány?
on
32/34 Kockasajt123 válasza:
Na én megcáfolnám azt, hogy a roma nők jó feleségek, és anyák.
A fiam barátnője 2 gyereket hagyott ott a volt párjának, a fiamat lassan lelakja, és rendetlen is,a fiam kezd elromásodni mellette.
Az előző barátnője is cigány volt, az is lalakja, használja a pasikat.Ez van.
Bárcsak normális lenne, nem érdekelne ki fia, ki borja.
Megnéztük a családfát, apai ágon valószínű volt cigány származás.
Ki tudja, honnan ez a vonzódás.
Én is féltem a fiamat. A nő nem félti.
33/34 Kockasajt123 válasza:
Dumálni könnyű!!
benne lenni, SZAR!!!
34/34 anonim válasza:
A roma az roma, még ha szép is ,még ha tisztességes is. Nincs semmi bajom a tisztességes romákkal, habár ilyen kevés van. De az biztos nem örülnék egy roma menynek vagy vejnek.Első sorban ezért ők a hibásak,hogy félünk tőlük mint a rühtől,kialakitottak magukról egy olyan negativ képet, amit amig világ világ lesz nem tudnak megváltoztatni. Valahogy nekem az tűnik a legegészségesebbnek, ha mindenki lehetőleg megmarad a gyökereinél, bőreszinénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!