Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok egy roma lánnyal jönne össze?
Ne aggódj!
Ismerősöm fia, aki mellesleg már gyűrűs vőlegény volt, megismerkedett egy roma-nővel. Ráadásul a nő jóval idősebb volt a srácnál, de mégiscsak "elcsavarta" a fejét, a srác úgy lépett meg otthonról, hogy az ismerősömék hetekig nem tudták, hol a fiuk. Se telefon, semmi! Azt tudta mindenki (kisváros), hogy együtt mentek ki az étterem ajtaján.
A papa szidta-mocskolta a cigány csajt, no meg a saját fiát is kitagadással fenyegette, dúlt-fúlt előttem. Én mondtam neki: "hagyja már, majd előkerül a fia, hát valakitől még az esküvője előtt annak a gyereknek tanulnia kell!" :)))
A papa rám nézett, elnevette magát, persze nem volt meggyőzve, csak kb. 2-3 hét múlva, amikor valóban hazatért a fiú, mindenkitől (még a menyasszonyától) is bocsánatot kért, és az élet ment tovább!!!
Szóval, ki tudja, a te fiad mit akar attól a roma csajtól, az biztos, hogy őnáluk a lány is hamarabb lesz felnőtt. Talán a fiad is csak tanulni szeretne tőle! :)))
ma 14:06
A probléma az hogy a többi roma nem nézi azt hogy a lány rendes családból származik,hanem csak azt látják hogy egy fehér börű megy egy barna börű romával,és nem egy olyat hallottam hogy megverték a romák a hasonló páros férfi tagját csak azért mert a roma lány akit életükben nem láttak egy fehér börűvel megy kézen fogva!Ez a probléma,nem egy ilyet hallottam már!!
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
Egyébként, ha a lánynak vannak fiu-testvérei (márpedig valószínűleg vannak), és a lány elmondja nekik, hogy a fiaddal járnak együtt, biztosan odafigyelnek, hogy a többi roma ne csináljon cirkuszt.
ma 14:13
Persze ez rendben van,csak nyílván nem mondhatják meg minden romának a városban vagy más városban hogy te figyelj az xy a xy-nak a pasija ne verjétek meg ha lehet...
és amrikában is él.
itt lemaradt egy rész..
Amerikában is él egy ismerősöm ott ugyan ezt csinálják a négerek az elmondása alapján.Pedig nagyon sok néger nő lenne szívesen esetleg együtt egy fehér börűvel,vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!