Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ha a...

Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok egy roma lánnyal jönne össze?

Figyelt kérdés
A fiam össze jött egy roma lánnyal.Nem tudom lehet én vagyok előítéletes de nem örülök neki.Tény és való nagyon gyönyörű az a lány!Ilyen szép lányt nagyon régen láttam.Nem minden napi azt meg kell hagyni.Lehet hogy én vagyok előítéletes vagy nem tudom,de nem igazán örülök neki.Pedig egy csoda szép és igényes lányról van szó de bennem még is vanna kételyek.Nem vagyok rasszista mielött azt gondoljátok és talán érthtő is aggodalmam hiszen a romáknak nem tól jó a hírük ez köztudott.
2012. okt. 19. 13:48
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
66%
hány éves a fiad? Gondolod ha beleszólnál a párkapcsolatába repdesne az örömtől? Te örültél volna neki ha a szüleid megszabják kivel jársz? Istenem fogja már fel itt mindenki,hogy attól,hogy valaki roma még nem feltétlen jelenti,hogy lop csal hazudik! Van olyan roma család az ismeretségi körömbe,hogy jobban élnek mint itt bármelyikünk és becsületesen dolgozik mind két szülő a lányuk pedig kitűnő tanuló! Mi van ha ez a lány is ilyen családból származik? Talán ismerd meg előbb.... Nyugodtan le lehet engem pontozni,akkor is ez a véleményem!
2012. okt. 19. 14:06
 12/34 A kérdező kommentje:
A fiam 26 éves a lány pedig 23.
2012. okt. 19. 14:07
 13/34 anonim ***** válasza:
6%

Ne aggódj!

Ismerősöm fia, aki mellesleg már gyűrűs vőlegény volt, megismerkedett egy roma-nővel. Ráadásul a nő jóval idősebb volt a srácnál, de mégiscsak "elcsavarta" a fejét, a srác úgy lépett meg otthonról, hogy az ismerősömék hetekig nem tudták, hol a fiuk. Se telefon, semmi! Azt tudta mindenki (kisváros), hogy együtt mentek ki az étterem ajtaján.

A papa szidta-mocskolta a cigány csajt, no meg a saját fiát is kitagadással fenyegette, dúlt-fúlt előttem. Én mondtam neki: "hagyja már, majd előkerül a fia, hát valakitől még az esküvője előtt annak a gyereknek tanulnia kell!" :)))

A papa rám nézett, elnevette magát, persze nem volt meggyőzve, csak kb. 2-3 hét múlva, amikor valóban hazatért a fiú, mindenkitől (még a menyasszonyától) is bocsánatot kért, és az élet ment tovább!!!

Szóval, ki tudja, a te fiad mit akar attól a roma csajtól, az biztos, hogy őnáluk a lány is hamarabb lesz felnőtt. Talán a fiad is csak tanulni szeretne tőle! :)))

2012. okt. 19. 14:07
 14/34 A kérdező kommentje:

ma 14:06

A probléma az hogy a többi roma nem nézi azt hogy a lány rendes családból származik,hanem csak azt látják hogy egy fehér börű megy egy barna börű romával,és nem egy olyat hallottam hogy megverték a romák a hasonló páros férfi tagját csak azért mert a roma lány akit életükben nem láttak egy fehér börűvel megy kézen fogva!Ez a probléma,nem egy ilyet hallottam már!!

2012. okt. 19. 14:09
 15/34 anonim válasza:
93%
Megértem az aggodalmad,de ezért ne az a lány szívjon meg mindent!
2012. okt. 19. 14:11
 16/34 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

Egyébként, ha a lánynak vannak fiu-testvérei (márpedig valószínűleg vannak), és a lány elmondja nekik, hogy a fiaddal járnak együtt, biztosan odafigyelnek, hogy a többi roma ne csináljon cirkuszt.

2012. okt. 19. 14:13
 17/34 anonim ***** válasza:
19%
Mondjatok amit akartok, én sem örülnék!! Sőt a fiam fél évig járt egy roma kislánnyal. Rajta annyira nem látszott, hogy én nem is tudtam, hogy roma, nagyon helyes kislány volt, szerettem, jóban voltunk, aztán mikor a családját megismertem jött a hideg zuhany. Nagyon gáz volt, főleg az apuka, a fura szokásai. Szerencsére már vége, a múltkor kitalálták találkoznak, de mint csak barát (félek az ördög nem alszik) így én kézzel lábbal tiltakoztam, végül szerencsére nem találkoztak!Nagy megkönnyebbülés volt nekem is! Én is így gondolom, suba-subával..... stb.
2012. okt. 19. 14:16
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 14:13

Persze ez rendben van,csak nyílván nem mondhatják meg minden romának a városban vagy más városban hogy te figyelj az xy a xy-nak a pasija ne verjétek meg ha lehet...

2012. okt. 19. 14:16
 19/34 A kérdező kommentje:
Nyílván erről a roma lány nem tehet,még ha rendes és a családja is az.De kinek hiányzik ez?Én nem egy olyat hallottam ahol volt ilyen hogy a srácot megverték,és amrikában is él.És nehogy más a fiamnak azért meg kelljen húznia magát az utcán és a többi romát előre figyelmeztetni hogy ők együtt vannak és minden percben féellemmel kiképni az utcára hogy mikor kötnek beléjük. Kicsit vicces lenne..
2012. okt. 19. 14:19
 20/34 A kérdező kommentje:

és amrikában is él.

itt lemaradt egy rész..

Amerikában is él egy ismerősöm ott ugyan ezt csinálják a négerek az elmondása alapján.Pedig nagyon sok néger nő lenne szívesen esetleg együtt egy fehér börűvel,vagy fordítva.

2012. okt. 19. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!