Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?
Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.
Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?
Ha nem a te neveden volt hanem a férjed nevén akkor miért ne adhatná el a kocsiját?? Te csak használtad, de nem a te kocsid volt.
Ettől függetlenül egy házasságban egy kocsi eladást vagy vásárlást megszokták beszélni a házaspárok.
Enyém, tiéd...nem közös? Mert abban az esetben közös döntés kellene legyen, és igen, gáz, egy házasságban ezt meg kellene beszélni.
Mi alapján tiéd a kocsi? Te fizetted a részleteket? Mert akkor joggal mondhatod, hogy a tiéd, még akkor is, ha nem a te neveden van. És igen, gáz, hogy eladta a tudtod nélkül, teljesen függetlenül attól, kié.
Egy házasság közös döntésekről szólna...Ebben ez szomorú, hogy úgy tűnik, ő nem így gondolja.
Örülök, hogy ti ezt ilyen könnyen kezelitek.
Őszintén kívánom, hogy nektek is tüntesse el a háztól a párotok egy számotokra nagyon fontos tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!