Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?
Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.
Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?
Azt mondta, hogy 3 kocsi (mert ugye neki kettő van) luxus egy családban ezért sajnos megkellet válnunk az enyémtől. És azért nem beszélte meg velem mert úgyse mentem volna bele.
És azért az enyém mert nekem lett véve. Közös pénzből. Mert mi nem külön kasszán vagyunk.
Jaj, emberek! Ti aztán olyan megértőek és kedvesek vagytok! Teljesen életszerű egy családban, hogy az egyik félnek vesznek egy kocsit a közös pénzből, de valamilyen okból a férj, vagy a feleség nevére kerül. Ettől még, ha nem is jogilag, de az övé! Persze, eladhatja, de emberileg aljas húzás! És itt most ez a téma, nem az, hogy jogilag megteheti- e, vagy sem!
Mindenki tudja miről van szó, de azért sértegetitek a kérdezőt, akinek jogos a felháborodása!
Nem fog ő semmilyen wellnesshotelbe menni, mert ki is hajítaná a férje rögtön, ő meg elesne a pénzeszsáktól.
Itt a férj dirigál, a nő meg élvezi, hogy neki is csurran-cseppen valami a férj vagyonából.
Az idegesít a legjobban, hogy anyagi okokra hivatkozva adta el a kocsim. De az eszébe sem jutott, hogy a saját dolgai közül adjon el valamit.
Van két kocsija. Oké az egyik tényleg kell neki. De van egy hobby terepjárója az tök felesleges. Van chopper motorja. Verseny biciklije. Horgász, vadász felszerelése. Ejtőernyős és buvár felszerelése. Paintball meg airsoft felszerelése. Meg még ezernyi méregdrága kacatja. Ezeket bezzeg eszébe se jutna eladni mégha felkopna az állunk akkor se. Mert ezekre "szüksége" van. De bezzeg nekem az egyetlen értékesebb dolgomat azonnal elkel adni mikor picit rosszabbul megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!