Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, hogyha a...

Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.

Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?

2012. okt. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
79%
A szomszédban ugyan ez volt, szegény csaj zokogva jött át hozzánk. A kocsi szerencsére megkerült, a srácot meg úgy kihajintotta hogy nyekkent. Mára már boldog feleség (egy másik férfié) és anyuka.
2012. okt. 6. 21:48
 12/51 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy 3 kocsi (mert ugye neki kettő van) luxus egy családban ezért sajnos megkellet válnunk az enyémtől. És azért nem beszélte meg velem mert úgyse mentem volna bele.

És azért az enyém mert nekem lett véve. Közös pénzből. Mert mi nem külön kasszán vagyunk.

2012. okt. 6. 21:51
 13/51 anonim ***** válasza:
12%
Az soha nem volt a te kocsid. Különben nem tudta volna eladni. Szóval kár bunkóznod.
2012. okt. 6. 21:53
 14/51 anonim ***** válasza:
89%

Jaj, emberek! Ti aztán olyan megértőek és kedvesek vagytok! Teljesen életszerű egy családban, hogy az egyik félnek vesznek egy kocsit a közös pénzből, de valamilyen okból a férj, vagy a feleség nevére kerül. Ettől még, ha nem is jogilag, de az övé! Persze, eladhatja, de emberileg aljas húzás! És itt most ez a téma, nem az, hogy jogilag megteheti- e, vagy sem!

Mindenki tudja miről van szó, de azért sértegetitek a kérdezőt, akinek jogos a felháborodása!

2012. okt. 6. 22:00
 15/51 anonim ***** válasza:
94%
A férjed egy f@asz és ezt férfiként mondom. Ha még csak a barátnője lennél, akivel pár hónapja vagytok együtt, akkor még megérteném. Abban mondjuk egyetértek, hogy luxus 3 kocsi egy családban, de mindek egy embernek 2 kocsi? Megbeszélhettétek volna, hogy a tiedet eladjátok, viszont cserébe használod a másik 2 közül valamelyiket.
2012. okt. 6. 22:16
 16/51 anonim válasza:
77%
Teljesen mindegy ki nevén volt,és kihasználta egyutt éltek a felesége vagy igenis van kozzod hozzá,még hozzá sok.Add el amit szeret,peldául laptop számitogép,vagy az oráját.Én bevinném egy használt ruha boltba néhány ruháját.Lépjél fel csinálj valamit,ne hagyd annyiba,tanulja meg,hogy tisztelje a feleségét.Ne fozz neki ne mossál rá,és menjél el egy kényezteto hétvégére egy wellnes hotelba.Kár potold magad.Meg sem érdemli,hogy a férjednek nevezd.Ne hagyd magad!!!!!
2012. okt. 6. 22:22
 17/51 anonim ***** válasza:
40%

Nem fog ő semmilyen wellnesshotelbe menni, mert ki is hajítaná a férje rögtön, ő meg elesne a pénzeszsáktól.

Itt a férj dirigál, a nő meg élvezi, hogy neki is csurran-cseppen valami a férj vagyonából.

2012. okt. 6. 22:26
 18/51 anonim ***** válasza:
94%
Ledöbbentem a válaszokon, hogy a többség szerint ez teljesen normális. Szerintem meg nem az. Egy házasság/kapcsolat nem erről szól. Nálunk én járok a párom nevén lévő autóval, ő pedig azzal, ami az én nevemen van. Akkor ha úgy gondolom, szerintetek teljesen normális, hogy amíg mondjuk alszik én eladom azt az autót, amivel ő jár, csak mert az én nevemen van. Elég bunkó dolognak tartom ezt, pláne úgy, hogy neki persze van 2 autója. Tök lényegtelen ebből a szempontból, hogy az autó kinek a nevén van. Akkor is így reagálnátok, ha a ti autótokat adta volna el a házastársatok, mondván, az ő nevén van? Nem hiszem.
2012. okt. 6. 22:28
 19/51 A kérdező kommentje:

Az idegesít a legjobban, hogy anyagi okokra hivatkozva adta el a kocsim. De az eszébe sem jutott, hogy a saját dolgai közül adjon el valamit.

Van két kocsija. Oké az egyik tényleg kell neki. De van egy hobby terepjárója az tök felesleges. Van chopper motorja. Verseny biciklije. Horgász, vadász felszerelése. Ejtőernyős és buvár felszerelése. Paintball meg airsoft felszerelése. Meg még ezernyi méregdrága kacatja. Ezeket bezzeg eszébe se jutna eladni mégha felkopna az állunk akkor se. Mert ezekre "szüksége" van. De bezzeg nekem az egyetlen értékesebb dolgomat azonnal elkel adni mikor picit rosszabbul megy.

2012. okt. 6. 22:45
 20/51 anonim ***** válasza:
25%
A közös kasszátok mit jelent? Ha csak ő keres és jelentős összeget, akkor közös a kassza, mi? Gondolom te nem igen keresel, sőt talán nem is dolgozol, vagyis egy ajándék volt neked a kocsi.
2012. okt. 6. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!