Szülők! Ti engeditek a gyereketeknek, hogy vezesse a kocsitokat, természetesen jogsival?
Attól függ milyen kocsim van.Ha új Audi akkor nem engedném meg én sem.
De a renault Lagunát engedtem..Azt nem féltettem annyira mint az Audit.
de legalább akkor lehetne, amikor ott vannak melletted. mondd meg nekik, hogy a kocsi nem jogsival megy, hanem benzinnel, és ha ezt tudod le sem teszed, mert így semmi értelme, hiszen később sem fogsz tudni vezetni, ha most nem gyakorlod be, és kiesel a gyakorlatból, ami még most van. tehát sűrű gratulációk közepette közöld ezt a szüleiddel.
ja meg azt, hogyha mondjuk történik valami, és el kell rohannod valakivel a kórházba, akkor majd te nem tudsz, mert nincs a vezetésben gyakorlatod, és majd meghal valaki. hát én ezt így kifejteném nekik, akár tetszik akár nem, mert ennek az égvilágon semmi értelme, amit magyaráznak.
meg ha annyira féltik a kocsit, vagy éppenséggel téged, akkor azt sem engedik, hogy jogsit csinálj. de így?! kidobtál az ablakon nemtudom hány száz ezret.
így a majdani családod fogja meginni a levél, hogy az apjuk/anyjuk nem tud vezetni, és nem juttok el sehova.
nekem van egy ilyen családtagom, vagyis nem vérszerinti családtag, de ő pl. nem vezethet. egyébként az apám élettársa, és van egy kislányuk. és ha valahova rohanni kell vele, ki sem tud állni a garázsból. tehát ennyit erről.
Apám anyámat nem engedte vezetni, mióta új kocsijuk van, aminek 16-17 éve már. :D Mióta az a kocsi van, ő nem vezethette. A régi Skodát még igen, azt soha.
Nekünk, a gyerekeinek nincs jogsija, de vezetni tanított már minket vele. Páromnak volt, hogy felajánlotta, hogy vezesse, de ő nem akarta (neki persze van jogsija).
Itt tényleg nem sok beszélgetni való van.
Ügyelj rá, hogy ne járjon le a jogosítványod, aztán ha már lesz saját autód, veszel pár órát az emlékeid felfrissítésére ha kell, de már nem költesz tanfolyamra, vizsgára stb.
Sajnos nekem is hiába lett meg a jogsim, nem vezethettem a kocsit. Apám parkolóban engedte csak, de abból is lehülyézés és üvöltözés lett, mivel 4x egymásután lefulladtam a menő kocsijával,főleg hogy dízeles is és 10x nagyobb mint, amin tanultam vezetni :( Minden vágyam mondjuk az volt régebben is, hogy együtt vezethessünk, illetve tanítson, vagy engedjen elmenni ide-oda kocsival De pl direkt eladta a másik régi kocsit is, hogy nehogy vezethessem. Kb nulla ft-ért adta el úgy, hogy lett volna rá szükség és nem volt hibája sem. Anyámnak se engedte és tesómnak sem soha, hogy vezessenek. Nem tudom mitől félt, a pénztől biztos nem, mert van elég bőven....
Szóval majd szerzek magamnak 2éven belül egy kocsit és akkor vezetek mint az állat....
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!