Ha 2 név is tetszik, akkor mindkettőt adnátok a gyereketeknek, vagy választanátok?
Mert pl ha 2 is tetszik, akkor ugye:
- kiválasztom az egyiket, és aztán reménykedem hogy a következő gyerekem is ilyen nemű lesz, és neki adhatom a másik nevet
- adom mindkettőt, de az meg túl sok, és ha a következő gyerek is ilyen nemű lesz, akkor már nem tudok neki jó nevet találni.
Nekem is két nevem van, de így már nagyon hosszú, hiába nem használom a másodikat, minden hivatalos papíron rajta van, így minden hivatalos dolgot így kell aláírnom.
Szerintem inkább próbálj választani a kettő közül.
(Egyébként kollégám pont így járt, két tuti fiúnevük volt, és mindkettőt adták a kisfiúknak, most asszonyka megint terhes, megint fiú, és nem tudják, mit csináljanak...)
Választanék.
(Nekem az András a szimpatikusabb.)
Döntse el az apuka, hogy egy vagy két nevet kap-e a gyerek.
Ha egy név mellett voksol, akkor válassza ki ő a kettő közül, hogy melyik legyen.
Ha kettő mellett, akkor ha a 2. is fiú lesz, neki majd ő adjon nevet.
Szia!
Én nyugodtan adnék 2 nevet, mire a második baba nevén kell gondolkodnom, tuti lesz 1-2 új név, ami megtetszik.
Ezenkívül lehet, hogy a 2. kislány lesz..
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!