Róza név tetszik? Adnátok a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 18:47
2/19 anonim válasza:
Nem tetszik és nem is adnám a gyereknek.
Olyan régies hangzású nekem.
3/19 anonim válasza:
így írva hogy Róza nem annyira, de úgy hogy Rose, úgy már igen :) És igen, tudom hogy ugyanaz, de akkor is. Ha külföldre költöznék és ott születne gyerekem, akkor Rose lenne.
4/19 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a név, nagyon szép. Igaz nem szeretnék gyereket, de ha lenne akkor adnám ezt a nevet.
6/19 anonim válasza:
Igen, és igen. Újabban valahogy nekem is ez lett a kedvenc nevem, és teljesen el tudok vonatkoztatni, hogy régen is sok, mostanra idős Róza volt, nekem ez most olyan környezetéből kiragadott, szép hangzású ritka név. Nagyon szép kimondva, meg tudva azt, hogy a rózsához van köze. Én akarom is, hogy a lányom Róza legyen, legalább a második neve. A férjem meg csak a régies Rózsikát látja benne, de még talán meg tudom győzni!
7/19 anonim válasza:
Nálam tervbe volt,de fiaim vannak :-)
de csak úgy,hogy Mária-Róza(a nagyik miatt,anyukám Mária az anyós Rozemarie)
8/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, így nem is adnám.
9/19 anonim válasza:
Igazából szép névnek tartom, de a gyerekemnek nem adnám én sem.
10/19 anonim válasza:
Nekem tetszik. De nálunk inkább a Rozina jött szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!