Milyen régi, gyerekkori, esetleg mai mese könyveket szerettek olvasni a gyereketeknek?
Amit nem szeretek (én sem szerettem) az a Magyar Népmesék.
A nagy szerett a Tesz Vesz Várost.
Sok sok régi könyv lesz, hoyg szerti-e majd a gyerek az kiderül, de legtöbb csak mesélős, nem képes, ezért nem szoktam még olvasni neki.
Az újak közül a Bogyó és Babóca amit szeret, aztán az Anna,PetiGergő könyveket, és a 199Ft-os Trixi könyveket, azokból rengeteg van és napközben is sokszor elővesszük!
lanyom kedvence a Hercsula cimu verseskonyv :)
keresztelojere kapta baratnomtol
Én a Vackort nagyon szeretem, olyan jó rímek vannak benne, kész öröm olvasni nekik :)
Az Anna, Peti és Gergő könyvek is jók, csak nagyon rövidek a szövegek és egy kicsit idegesít, hogy minden mondatban benne van mindenki neve :)
2 évesemnek még nem olvasok mesét, mesélek neki, de szeretjük nézegetni a könyveket és 1-1 történetet néha szívesen meghallgat könyvből is. (Szereti, ahogy vezeti az ujját a betűkön, én meg olvasok.)
Szutyejev: Vidám mesék
Bogyó és Babóca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!