Morbilli-Rubeola-Mumps elleni védőoltás után felment a láza a gyereketeknek? Ha igen, akkor az oltást követő hányadik napon?
Hány fokos láza volt?
Kiütései is voltak?
Hogy adnál előre lázcsillapítót, amikor nem tudhatod, hogy belázasodik-e egyáltalán, és ha igen, mikor?
A fiam 9 nap múlva lázasodott be, majdnem 40 fokos láza volt majdnem 1 napig, 38.5-re tudtam csak levinni. Kicsit piros lett a torka és folyt az orra, de 1 nap után az is elmúlt.
Majdnem 40 fokos láz???
El kellett vinni kórházba?
Nem vittük kórházba. A gyermekorvosunk persze látta, mert úgy volt megbeszélve, ha belázasodik szeretné megnézni, hogy az oltás okozta vagy valami más.
Csillapítottam kúppal / nurofen szirupot kihányta/, hűtőfürdővel és vizes törölközőbe csavarással felváltva.
Az én fiamnak pár napra rá kiütései lettek, vállon, és nyakon. Ez hamar elmúlt, láz egy hét elteltével jött, 1 napig tartott, 38-39 fokos. Szerintem se adj neki lázcsillapítót előre. Ha gyanús, hogy lázas, mérd meg, adj neki, hamar leviszi. De feleslegesen minek gyógyszereznéd?
A másik fiamnak a világon semmi baja nem lett ettől az oltástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!