Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti engeditek a gyereke...

Szülők! Ti engeditek a gyereketeknek, hogy vezesse a kocsitokat, természetesen jogsival?

Figyelt kérdés
Meglett a jogosítványom, amit NEM a szüleim fizettek, de végig maximálisan támogattak, hogy legyen csak meg. Erre most nem engedik, hogy vezessem a kocsit, még úgy sem, hogy ott ülnek mellettem. Nővéremnek 11 (!) éve van jogsija és ő sem vezetheti. Hol van itt a logika? Minek támogatják, hogy ilyenre költsem a pénzem, ha aztán nem engednek a volán mögé?
2012. máj. 1. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

anyámnak nincs kocsija, apámat meg nem igazán ismerem.

de! a vőlegényem tanított vezetni, aztán persze elmentem suliba is. meglett a jogsi, bármikor engedi, h vezessek, persze inkább úgy, h ő is ott ül, erre nekem is szükségem van, egyedül még kicsit félnék, de volt már arra is példa, hogy egyedül voltam, de akkor meg headseten beszéltünk, mert egy egyenes úton is képes vagyok eltévedni :D

a szüleid féltik a verdát, ez érthető, de azért az kevésbé, hogy még akkor sem engednek ha ott ül melletted valamelyik.

spórolj, vegyél valami szakadtabb kocsit, aztán röhögj a képükbe.

annak tényleg semmi értelme, hogy megvan a papír, és semmi rutin nincs mögötte.

esetleg ha van olyan barátod, akinek van kocsija, akkor kérd meg, h sofőrködhess neki szabadidődben :D tehát pl el kell mennie vhova, akkor mész vele, és te vezetsz.

mostanában minden haverom, ismerősöm kocsiját vezetni akarom, már amelyik megengedi :D

2012. máj. 1. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán féltik a kocsit.

Én jobban félteném a gyereket, de hát Istenem, nem vagyunk egyformák...

2012. máj. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!