Melyik kocsitokat használjátok gyakrabban? A nagy, nehéz, strapabírót, vagy a kicsi, könnyű kocsit?
Most télen, meg ha csak a környékre megyünk sétálni a nagy, nehéz strapabírót, mert hóban is könnyen megy.
Ha kocsival megyünk a kicsit visszük, mert az könnyen befér a csomiba.
15:22-es vagyok.
Az én babám is augusztusban lesz 1 éves :)
Nem tudom milyen babakocsitok van. Mi még a mózesben tóljuk a picit, de pár hét és áttesszük a sport részébe. Elég jól lehet vele közlekedni, nagy, strapabíró, de mégis könnyen tolható és kezelhető.
Remélem nekünk nem kel majd eladni, mert úgy vettük, hogy ezzel kihúzzuk 2 éves korig.
én olyat választottam hogy ne legyen ilyen gondom.
bébé confort loola full
elsö gyereknél én is cserélgettem a kocsit.
nekünk is 2 van.egy nálunk-kicsi,könnyű,1 kézel össze tudom csukni,és egyedül fel-le tudom pakolni a buszról/ra.a nagy strapabíró anyuéknál van.
mivel én falun lakom és kocsink nincs,igy csak busszal tudok járni,ha valahova menni kell(orvos,stb.)és sokszor kell egyedül mennem a fiammal,igy kell a könnyű kocsi.de először a nehéz kocsi volt nálunk.
ja és az én gyerkőcőm is augusztusba lesz 1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!