Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, hogyha a...

Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.

Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?

2012. okt. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
45%
Az én kocsimat nem tudná eladni, mert a nevemen van. Közös pénzből vettük, ahogy az övét is, ami az ő nevén van.
2012. okt. 6. 23:44
 22/51 anonim ***** válasza:
89%
Holnap reggel vedd el az autója kulcsát és azzal menj el dolgozni. Én is köpni-nyelni sem tudnék. Ne foglalkozz a rakás irigy rosszindulatú kommentelővel, tök mindegy, hogy kinek a nevén van az autó, akkor sem adok el egy ilyesmit a házastársam megkérdezése nélkül. Szerintem még a férfit is kihajítanám, ha ennyire tisztel...
2012. okt. 7. 00:31
 23/51 anonim ***** válasza:
24%
Beperelném
2012. okt. 7. 02:28
 24/51 anonim ***** válasza:
73%
Akkor mi akadálya hogy a terepjáróval járj? Ha nem lehet, akkor meg adj el a kacatjaiból a vaterán, aztán vegyél magadnak egy kocsit. Persze ezt is csak akkor tudod megtenni, ha van önálló kereseted fenntartani, mert a férjed megszűnteti a közös kasszát abban a pillanatban. Szóval ha így viselkedik veled, akkor lehet hogy küszöbön a dobbantás, készülj. mert nem hiszem hogy egy pasi aki tiszteli a feleségét és szereti, tudott volna ilyet tenni. Akkor tehet ilyet, ha alapjában véve egy bunkó, és már nincs oda érted, hanem más nő van a háttérben.
2012. okt. 7. 07:01
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember egyáltalán nem tisztel. Az ilyen történetek miatt nem szabad közös kasszán lenni. Uralkodik feletted.
2012. okt. 7. 08:46
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is dobbantani akar, figyelj oda!!
2012. okt. 7. 09:06
 27/51 anonim ***** válasza:
8%
De igaza van ,minek három autó? Neki kell egy kocsi, meg van egy terepjáró, ami egy férfinek kell. A többi cucc is kell, hisz motorból egyet írták, meg a horgászfelszerelésből is, meg a többiből is csak egyet írtál. Teljesen normális az, hogy nem akar három autót. Elég jól mehet nektek, majd lenyeled ezt a békát is (meg mellé mást is), hisz nem fogod otthagyni a pénzeszsákot.
2012. okt. 7. 09:55
 28/51 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon-nagyon felháborodnék!

Itt nem az anyagiakon van a hangsúly (normális embereknél), hanem azon, hogy férj-feleség vagytok.

Ilyen szintű döntésből nem szabadott volna kihagynia, pláne, hogy erősen érintett vagy, mivel te használtad a kocsit gyakrabban, nem ő. Persze, ha papíron az övé, akkor jogi szempontból eladhatja a megkérdezésed nélkül, de itt most HÁZASSÁGRÓL beszélünk, könyörgöm...

A minimum az lett volna, hogy figyelmeztet, mire készül, és együtt megbeszélitek, hogy a te közlekedésedet ezentúl miképpen oldjátok meg.

A vőlegényemnek volt egy hitelre vett autója (azelőtt vette jóval, hogy engem megismert volna), nekem meg ráadásul jogsim sincs. Mégis, mikor úgy alakult a helyzet, hogy vissza kell adnia, MINDENT megbeszélt velem, és véletlenül sem adta volna vissza anélkül, hogy megkérdezte volna a véleményemet róla.

És lehet, hogy mások szerint ez felesleges volt a részéről, szerintem viszont ez annak a jele, hogy emberszámba vesz, és a kettőnk kapcsolatán van/lesz a hangsúly a házasságunkban, nem azon, hogy mibe ki adott bele többet (ami undorító egy hozzáállás, de sokaknak jó...).

2012. okt. 7. 13:04
 29/51 anonim ***** válasza:
92%
Ezt most felolvastam a férjemnek, és hangosan felröhögött hogy milyen gáz emberek vannak. Szóval igen, a te férjed egy hatalmas bunkó, jobban tennéd ha nem is lennél ilyennel együtt. De hát te tudod.
2012. okt. 7. 14:57
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon furcsa hogy egy ilyen jelentőségű dolgot nem beszél(tek) meg előre. Ha te használtad azt a kocsit, igenis jogod van azt mondtani hogy nem adhatja el. Nagyon bunkó hogy ezt csinálta, sőt annál sokkal rosszabb. Ez kifejezetten gonoszság. Először is nagyon megsértődnék és a sokktól hónapokig nem szólnék hozzá. Essen már le neki hogy mekkora k.csög.
2012. okt. 7. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!