Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?
Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.
Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?
Nagyon-nagyon felháborodnék!
Itt nem az anyagiakon van a hangsúly (normális embereknél), hanem azon, hogy férj-feleség vagytok.
Ilyen szintű döntésből nem szabadott volna kihagynia, pláne, hogy erősen érintett vagy, mivel te használtad a kocsit gyakrabban, nem ő. Persze, ha papíron az övé, akkor jogi szempontból eladhatja a megkérdezésed nélkül, de itt most HÁZASSÁGRÓL beszélünk, könyörgöm...
A minimum az lett volna, hogy figyelmeztet, mire készül, és együtt megbeszélitek, hogy a te közlekedésedet ezentúl miképpen oldjátok meg.
A vőlegényemnek volt egy hitelre vett autója (azelőtt vette jóval, hogy engem megismert volna), nekem meg ráadásul jogsim sincs. Mégis, mikor úgy alakult a helyzet, hogy vissza kell adnia, MINDENT megbeszélt velem, és véletlenül sem adta volna vissza anélkül, hogy megkérdezte volna a véleményemet róla.
És lehet, hogy mások szerint ez felesleges volt a részéről, szerintem viszont ez annak a jele, hogy emberszámba vesz, és a kettőnk kapcsolatán van/lesz a hangsúly a házasságunkban, nem azon, hogy mibe ki adott bele többet (ami undorító egy hozzáállás, de sokaknak jó...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!