Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kint mernétek hagyni a kocsito...

Kint mernétek hagyni a kocsitokat az utcán?

Figyelt kérdés

Szoktunk beszélgetni a szüleimmel, hogy egyszer majd lesz egy saját autóm.

Viszont van egy kis bökkenő, hogy 3 kocsink van és egy negyedik már nem férne el az udvarban. vagyis elférne, de akkor már semmi hely nem lenne. Az én kocsim meg akkor közvetlen a kapu előtt állna, amivel akadályoznám aput, aki hajnalok hajnalán kel, neki ki kellene állni az enyémmel, hogy útnak tudjon indulni az övével. Halálra dolgozza magát, mindig fáradt, lehet hülye vagyok, de nem akarom még ezzel is terhelni őt.

Tehát, kint kellene hagynom éjszakára is a ház előtt a kocsit, de véleményem szerint az felhívás lenne keringőre, úgy el vinnék, mint a huzat, vagy megrongálnák.:S Valami bomba biztos biztonsági rendszer kellene, az lenne a legjobb.

De állítólag (nem tudom igaz-e) már a profi tolvajok úgy csinálják, hogy laptop elő, valahogy rákapcsolódnak a verda elektronikájára, és már nyílik és indul is az autó!

Szóval ti kint mernétek hagyni?

Előre is köszi!

23N

2011. júl. 24. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Csináljatok egy garázst autólifttel, és máris meg van oldva a dolog. Egyébként nem hagynám ki. Már csak azért sem, mert sajnos csúsztak már bele télen az utcán parkoló, fél éve felújított autónkba.
2011. júl. 24. 16:45
 2/16 A kérdező kommentje:
autólift persze....na hát, azt biztosan nem fogunk csinálni:D pedig az ötlet nem rossz
2011. júl. 24. 16:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted melyikből van több? Az utcán parkolókból, vagy a garázsban parkolókból?

Milliom autó áll utcán. Persze, rizikó van, hogy ellophatják.Erre találták ki a különböző riasztókat. Volt már olyan is, garázsból vitték el az autót.

2011. júl. 24. 16:52
 4/16 A kérdező kommentje:
hát igen, mondjuk elég idegesítő, hogy azon áll, vagy bukik a dolog, hogy az utcán kellene éjszakáznia. De, hát az is érthető, hogy félteném, de le is takarnám meg minden.
2011. júl. 24. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
ezért nemkell túl modern autó :) ilyen számítógépes sz*rságokkal feltörik oszt cső... nem is az hogy villáskulccsal beverik az ablakot vagy akármi :D az már nem módi :D
2011. júl. 24. 17:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyugodt környéken laksz akkor nincs félned semmitől. Azért van benne riasztó meg lopás gátló, hogy ez meg akadályozza a tolvajok dolgát. Ha a riasztó felüvölt csak meghallja valaki.

Amúgy teljesen jogos hogy féltenéd, ezért nem szabad először vadiúj luxus kocsit venni. Ameddig otthon éltem és az én autóm is kint parkolt a ház előtt addig nekem is egy gagyi suzukim volt. Most hogy örököltem a nagypapám házát és telkét és annak árából meg tudtam venni a szomszédom házát ahol jelenleg is élek, és 3 hónapja van már egy atom biztos garázsom is ahol ott pihen a passat :)

2011. júl. 24. 17:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez lakóhely függő. Én egy vidéki nagyváros családi házas külvárosi övezetének egyik mellékutcájában élek és az én kocsim elég sokat áll a ház előtt a kapun kívül már évek óta. Igaz, hogy csak egy most 8 éves G Astra, de én nem félek, hogy ellopják vagy megrongálják. A garázsban csak egy hely van, akkor meg minek álljak be az udvarba. Így sokkal kényelmesebb, reggel csak bepattanok és már mehetek is a munkahelyre.
2011. júl. 24. 17:29
 8/16 A kérdező kommentje:

nem szeretnék luxusautót:) azt majd akkor, ha a két kezemmel kerestem meg rá a pénzt, és nem anyuci meg apuci tette a fenekem alá:)

Hogy nyugodt? Hát volt egy időszak, hogy betörtek házakba, de az előtt, és azóta sem volt semmi gond. Amúgy viszonylag a városban lakunk, a központ kb 5percre van gyalog.

2011. júl. 24. 17:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Mostanában autókat, pláne nem 5-6 évnél idősebbeket, nem nagyon lopnak.
2011. júl. 24. 17:36
 10/16 A kérdező kommentje:

azt hiszem kint merem majd hagyni:P

amúgy III-IV Golf, kis Yaris, 206, Micra, ezekben gondolkodunk jelenleg.

2011. júl. 24. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!