Kint mernétek hagyni a kocsitokat az utcán?
Szoktunk beszélgetni a szüleimmel, hogy egyszer majd lesz egy saját autóm.
Viszont van egy kis bökkenő, hogy 3 kocsink van és egy negyedik már nem férne el az udvarban. vagyis elférne, de akkor már semmi hely nem lenne. Az én kocsim meg akkor közvetlen a kapu előtt állna, amivel akadályoznám aput, aki hajnalok hajnalán kel, neki ki kellene állni az enyémmel, hogy útnak tudjon indulni az övével. Halálra dolgozza magát, mindig fáradt, lehet hülye vagyok, de nem akarom még ezzel is terhelni őt.
Tehát, kint kellene hagynom éjszakára is a ház előtt a kocsit, de véleményem szerint az felhívás lenne keringőre, úgy el vinnék, mint a huzat, vagy megrongálnák.:S Valami bomba biztos biztonsági rendszer kellene, az lenne a legjobb.
De állítólag (nem tudom igaz-e) már a profi tolvajok úgy csinálják, hogy laptop elő, valahogy rákapcsolódnak a verda elektronikájára, és már nyílik és indul is az autó!
Szóval ti kint mernétek hagyni?
Előre is köszi!
23N
Alapszabály: csak olyan értékű autód legyen, ami ha elveszik (lopják, totál, stb...) akkoris szinte egyik napról a másikra tudod pótolni. A kocsi olyan mint a tőzsde: csak annyit szabad rátenni, ami nem kell a napi megélhetéshez, amit "játékra" szánsz.
Én kint merem hagyni, nem is tehetek mást. Van hogy napokig nem is látom, most pl egy hétig a legközelebb akkor voltam hozzá, amikor 4km-re voltam tőle :)
Autolock kormányzár, egy kamu villogó, és egy saját készítésű specko zár, amit fel nem törnek. Így már nyugodtan alszom.
A gyári vackokat felejtsd el, semmit nem érnek:
A tolvajok minden gyári rendszert ismernek, ezért olyan mintha nem is lenne...
Az ellen nem tudsz mit tenni hogy nekimennek. Ennyi erővel ne is menj ki az utcára, mert biztos nekimennek. Az autó fogyóeszköz, ha tetszik, ha nem. Néha megtörik, néha totálra törik, néha felborul, ilyesmik... Ilyen az élet... Ezzel együtt kell élni. A lopás ellen lehet védekezni, teljesen kikerülni nem. AKkor ne vegyél autót és nem fognak mit ellopni :P
"AKkor ne vegyél autót és nem fognak mit ellopni :P"
Jogos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!