Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?
Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.
Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?
szomorú dolog, de azért annyit hadd jegyezzek meg, hogy ha a te neveden lett volna az autó, és saját pénzből vetted volna, akkor most lenne jogalapod pattogni. illetve így el sem tudta volna adni.
nekem is felajánlotta a párom, hogy vesz valami kis autót, de visszautasítottam a nagylelkű ajánlatot. majd ha lesz pénzem, akkor veszek magamnak kocsit, és sokkal jobb érzés lesz úgy beleülni, hogy ezért én dolgoztam meg, kizárólag az enyém.
16:33
Azért az is f@sza házasság lehet, ahol állandóan az enyém-tiéd, én veszem- te veszed megy...
Felháborodnék.
Akik itt azt írják, hogy joga volt, hisz az ő nevén volt...bla-bla-bla, azok ha hasonló helyzetbe kerülnének, biztos vagyok benne, hogy ugyan annyira fel lennének háborodva, mint te, kérdező.
Ez egy jó házasságban nem normális dolog. Sőt, egy jó házasságban még azt is megbeszélte volna a férj, ha a sajátjai közül akar eladni egyet. Mert itt nem az anyagi dolgon van a hangsúly, hanem azon, hogy a házasság többek között a közös döntésekről szól. Szerintem egy házasságban nincs enyém és tiéd, csak az "én használom" és "ő használja" kifejezéseket mondjuk egyszerűbben, rövidebben úgy,hogy enyém, övé.
nekem az is elképzelhetetlen volna hogy a saját autóját eladja anélkül hogy szól...
szerintem valamilyen játszmát játszik, hogy meddig mehet el... nem lehet hogy erről van szó?
"Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?"
Te sem lehetsz különb, mivel az ember magához hasonló párt választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!