Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.
Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?
2012. okt. 6. 21:23
51/51 anonim válasza:
Ne haragudj, de a férjed egyszerűen nem tekint társának, párjának, semmibe vesz Téged.. Látszik, hogy Ő az úr a házban, az van amit Ő akar, nyilván azért, mert Ő a fő kereső, és amilyen holmijai vannak nem kereshet rosszul, volt egyáltalán olyan dolog, amiről megkérdezte a véleményed? Vagy mindig egyedül hoz döntéseket olyan dolgokban is, amik Téged is érintenek?
Pénz ide, vagy oda, Én lépnék a fenébe, így nem tudnék élni! Legközelebb a házat is eladja a tudtod nélkül, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!