Mit szólnátok hozzá, hogyha a férjetek eladná a kocsitokat a megkérdezésetek nélkül?
Ma délelőtt elsétáltam a két utcával arrébb lakó szüleimhez és mire hazaértem eltűnt az udvarról a kocsim. Kérdezem a férjem, hogy hova lett. Ő meg tök természetesen mondja, hogy eladtam.
Hát hogy lehet ilyet csinálni? Ekkora bunkó, hogy lehet valaki?
inkább legyen enyém-tied még házasságon belül is, mintsem azon menjen a balhé később, h valaki a közösnek hitt dolgot önhatalmúlag eltávolítja a portáról.
a férj jogilag megtehette, az, h erkölcsileg már kifogásolható a tette, az nem a mi problémánk, hanem a kérdezőé.
Az én egyik nőismerősömnek a férje eladott egy olyan házat ami még a felesége dédszüleié volt. És több olyan dolgot is eladott volna, ha sikerül, amit a felesége vitt a házasságba. És mindezt csak azért, mert akkor olyan volt a törvény, hogy a házasság után minden a férj nevére került.
Sőt miután elváltak, a barátnőm elenyésző részt kapott vissza a vagyonából.
Azt szólnám hozzá, hogy egy nagy bunkó.
De bizonyára feltűnt volna már korábban is, hogy nem veszi figyelembe a véleményemet engem is érintő dolgokban, így nem ért volna meglepetésként.
No, és otthagytad már?
Gondolom sosem fogsz elválni, mert akkor lejjebb kéne adnod az életszínvonaladat. Akkor hát, ne panaszkodj.
Te választottad ezt az életet, a te döntésed.
14:19
Ilyen a tökéletes kapcsolat. Ő el ad valamit, akkor én bosszút állok. A bosszú állásért meg ő áll bosszút, és így tovább!
Amúgy hogy tudta eladni ha a tied volt? Ezt nem értem?
Valakinek a nevén kell lenni az autónak,ha a te neveden van akkor nem tudja eladni, ha az ő nevén volt akkor meg nem a tied és azt csinál vele amit akar.
Ha úgy mond közösen vettétek, mármint "családi" autónak, és mind a 2en felváltva használjátok, akkor meg szimplán köcsögség volt a részéről, megkérdezésed nélkül ezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!