Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/234 anonim ***** válasza:

Nem szeretetted a csajt, csak önbizalmat adott?

Ezzel az a gond, látod, hogy neked tökmindegy, csak legyen valakid. Nem fontos neked a személy. És ettől függ az önbizalmad, tartásod.

Viszont, ha jól sejtem, ez kb. olyan, mint a kapcsolatfüggő nők, na, azok se sok férfinek kellenek. Megérzi a férfi, hogy a nőnek nincs tartása, hogy önállóan nem boldog, nem elégedett, nincs élete, és lepattintja. Gondolom te is hasonlóan jársz.

2012. nov. 2. 18:05
 172/234 anonim ***** válasza:

A jól kinéző férfiaknál reklamálj, akik szívesen lefekszenek bárkinek, mert ők az okai, hogy még a csúnya nők is könnyen juthatnak szexhez.

Nem erőszakolják meg ezeket a férfiakat, hidd el.

2012. nov. 2. 18:08
 173/234 A kérdező kommentje:
rám is rámcsimpaszkodtak már többször olyan lányok, akiken látszott, hogy NAGYON akarnak már egy pasit. Volt egy közös jellemzöjük: nem voltak valami szépek. Vagyis inkább ugy mondanám, hogy nem voltak nöiesek. Nem rondák voltak, csak valaohgy nem ugy voltak szépek, ahogy kellett volna. És nem elhet megmagyarázni. Az egyik csajnak pl nagyon szép volt a szeme, viszont volt rajta pár kilo plusz, amik nélkül talán jobban tetszett volna...nem tudom, nem lehet megmagyyarázni.
2012. nov. 2. 18:08
 174/234 anonim ***** válasza:

Na ez a lényeg....hogy nem vonzottak téged.

Látod, ugyanez van veled is, akkor mit reklamálsz? Te se vonzod a jó csajokat. Őket meg látod vonzottad. Shit happens.

2012. nov. 2. 18:10
 175/234 A kérdező kommentje:
még az átlagosakat se vonzom az a baj.
2012. nov. 2. 18:10
 176/234 anonim ***** válasza:

De akkor sejted, miről beszélek és te is érzed, hogy nem vonzóak ezek a lányok.

Nyugi, akkor sem, ha gyönyörűek. Egyik férfi ismerősöm a múltkor hagyott el egy ilyet. Már nem bírta. A lány annyira kapcsolatfüggő volt, hogy két napra nem lehetett egyedül hagyni, mert már magába omlott.

Persze, hogy nem nőies az ilyen, nincs tartása, nincs saját élete, jelleme, egyénisége, mit szeretne benne egy férfi?

Ráadásul ott van az az érzés, hogy tényleg tökmindegy az olyannak, csak legyen már valakije. Nem is számít neki, ki az.

Esetleg, ha két ilyen ember egymást találja meg, abból lehet valami.

2012. nov. 2. 18:11
 177/234 A kérdező kommentje:
a szép, de kapcsolatfüggő nők oké, hogy kapcsoaltfüggöek, de csak a nekik megfelelően jó pasiknak képesek csak alárendelődni, a bénácskább fiukkal meg kegyetlenkednek...instabil elméjüktöl ki is telik ám.
2012. nov. 2. 18:12
 178/234 A kérdező kommentje:
meg most itt olyan, viszonylag egyszerü témáról van szó, hogy legalább valaki SZEXUÁLISAN AKARJON ENGEM...a párkapcsoalt tul nagy cél még.
2012. nov. 2. 18:13
 179/234 anonim ***** válasza:

Nem, a szép és kapcsolatfüggő nők a csúnya pasikat is szeretik, abban reménykednek, hogy legalább nem hagyják ott őket. Pedig de.

Viszont téves a kiindulópontod, jó esetben, egy igazi nő nem rendelődik alá, egyszerűen KELL neki a férfi, szereti, vonzódik hozzá, testileg-lelkileg.

Aki alá akar rendelődni, ott már baj van, önbizalomhiány, az már úgy fogja fel a kapcsolatot, hogy ő nem érdemel jobbat... és általában ott is hagyják az alárendelődő nőket.

Ne mondd, hogy nem így van. Látom. Az élet igazolja.

Nyugodtan lehordhatsz feministának, akár nősovinisztának, de míg nekem soha, semmilyen gondot nem okozott a kapcsolatok kialakítása, mert mindig volt jelentkező, addig az alárendelődő nőismerőseim csak panaszból álltak ki (ha szépek is!), hogy nem kellenek senkinek... vagy csak átverik őket.

2012. nov. 2. 18:16
 180/234 A kérdező kommentje:
most gondold el adott egy top nő, aki minden pasit tud irányitani, és egyszer csak jön egy olyan férfi akire egyszerüen nem tud hatni se érzelmileg se a teste kelletésével sem. Sztem eldobja az agyát e férfitöl vagy eldobja az agyát e férfitöl?
2012. nov. 2. 18:19
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!