Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/234 anonim ***** válasza:

Arcra ez se rossz, csak több haj kellene, meg no borosta.

[link]

2012. nov. 2. 14:53
 162/234 anonim ***** válasza:

Én azt se tudom, kiket linkeltem.

Nem hírességeket.

Azt írtam be, hogy "sexy boy", "boy", "male", stb. vagy ilyesmit, aztán válogattam, ki hány pontot ér nálam.

Tehetek róla, hogy modell srácok képei vannak fenn?

2012. nov. 2. 14:56
 163/234 anonim ***** válasza:

Semmi ronda nincs benned, de bíztam benne, hogy fiatalabb vagy, mert egy fiatal srác, ha ilyen dumákat nyom, az még elmegy, na de te már nem vagy gyerek.

Még nem is tűnsz gyámoltalannak, akinek nincs fellépése.

Fogalmam sincs mi a fene bajod van magaddal.

2012. nov. 2. 14:58
 164/234 A kérdező kommentje:

beirtam hogy man, ott volt ez is:

[link]

2012. nov. 2. 14:58
 165/234 anonim ***** válasza:
Ez borosta nélkül kifejezetten jó lenne. Esetleg picit több haj kellene még!
2012. nov. 2. 15:20
 166/234 anonim ***** válasza:

Az a bajod, hogy feltételhez kötöd a boldogságot, az meg még nagyobb baj, hogy a nőkhöz.

Ameddig nem tudsz önállóan boldog lenni, addig nem lesz nőd. Max csak valami szerencsétlen csaj, hogy neki i is legyen végre valaki.

Nem ők akarnak kihúzni a szarból valakit, olyan kell nekik, aki talpraesett, és nélkülük is tud élni.

Elmondom neked, ha most hirtelen lenne barátnőd, kurv@ra nem változna semmi, és otthagyna. Ugyanilyen búvalb@szott lennél a kapcsolatban is.

Mondom, ameddig egyedülállóként nem tudsz tehetetlen vagy, addig nem fogod vonzani a lányokat.

2012. nov. 2. 18:00
 167/234 anonim ***** válasza:
Szóval az utolsó mondat az, hogy: "Mondom, ameddig egyedülállóként tehetetlen vagy, addig nem fogod vonzani a lányokat."
2012. nov. 2. 18:01
 168/234 A kérdező kommentje:
amikor lett csajom, hiába volt tökre semmitmondó és silány a kapcsoaltunk, találkoztunk hetente, mégis egy csapásra megoldodott minden problémám, mindöszze attól, hogy van valakim. Sose szerettem. De legalább végre tudtam koncentrálni az életemre, és boldog voltam. Tanulmányi eredményeim is megugrottak, pedig akkor laktam a legrémesebb helyen
2012. nov. 2. 18:04
 169/234 anonim ***** válasza:

59%-osnak igaza van. Én nőként mindig ilyen voltam. Mármint, független, határozott, remekül megvoltam egyedül is. Tudtam mit akarok, voltak céljaim, nem abban mértem a saját értékemet, kinek "kellek" nőként.

És míg azt láttam, hogy más határozatlan, gyámoltalan, pasikba csimpaszkodó nőknek nem jön össze, ha gyönyörűek se... és mindig, folyton bőgnek, mert a pasik csak lefektetik őket, max, aztán menekülnek tőlük, addig engem meg kb. az általam ismert férfiak 90%-a akar komoly kapcsolatra, de nagyon.

Ez gondolom a másik nemnél is igaz.

2012. nov. 2. 18:04
 170/234 A kérdező kommentje:

de ok, de akkor legalább legyen valaki aki sexel velem, de még az se!

a nöknél meg még a legátlagosabb is bármikor talál valami fickót, aki ráadásul sokkal jobb töle.

2012. nov. 2. 18:05
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!