Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
Audrey80 te is pasi vagy?
Nektek is eltérő az ízlésetek, jobb ha tudod. Mármint a férfiaknak. Van egy középvonal, de egyeseknek a 40 kilós csontkollekciók jönnek be, másoknak meg a hatalmas fenekű nők, hatalmas mellekkel, vékony derékkal. Stb.
Nem csak a nők vannak így.
Angelina sajnos már csontsovány, de gyönyörű, Keira lapos de csodaszép arca van, Natalie Portman tökéletes. Utolsó meg a McLeodokban volt :)
Én Scarlett Johansson szeretnék lenni :)
Hát, szerintem is sovány, de akkor is van bennük valami megfoghatatlan, ami tökéletessé teszi őket.
Az az érdekes, hogy szőke kékszemű nőt nem is linkeltem, pedig nekem is hosszú szőke hajam van, meg kék szemem :D
Nem jönnék be magamnak :D
Amúgy alapból nem tetszik a soványság, sem férfin, sem nőn.
Egyébként Simmone nem csak a sorozatban volt, hanem az Attila isten ostorában is, és baromi jól játszott, imádom azt a filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!