Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/234 anonim ***** válasza:

Audrey80 te is pasi vagy?

Nektek is eltérő az ízlésetek, jobb ha tudod. Mármint a férfiaknak. Van egy középvonal, de egyeseknek a 40 kilós csontkollekciók jönnek be, másoknak meg a hatalmas fenekű nők, hatalmas mellekkel, vékony derékkal. Stb.

Nem csak a nők vannak így.

2012. nov. 2. 13:34
 122/234 anonim ***** válasza:

Nőként azért megmutatom, hogy szerintem kik a a szép nők, bár én ehhez annyira nem értek:

[link]

[link]

[link]

[link]

De ő a legszebb:

[link]

Szerintem ők lennének a nőideáljaim, ha férfi lennék. Pedig tök különbözőek.

2012. nov. 2. 13:35
 123/234 anonim ***** válasza:
nem, ezzel a nickkel? :)
2012. nov. 2. 13:36
 124/234 anonim ***** válasza:

Ja és kihagytam őt, aki fogalmam sincs mitől szép, de szerintem gyönyörű:

[link]

2012. nov. 2. 13:37
 125/234 anonim ***** válasza:

Angelina sajnos már csontsovány, de gyönyörű, Keira lapos de csodaszép arca van, Natalie Portman tökéletes. Utolsó meg a McLeodokban volt :)

Én Scarlett Johansson szeretnék lenni :)

2012. nov. 2. 13:38
 126/234 anonim ***** válasza:
Arcra nagyjából olyasmi lehetek, mint a sokképesben a jobboldali legfelső. Nem tudom hirtelen, ki az, de az arcvonások ilyenek.
2012. nov. 2. 13:39
 127/234 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem is sovány, de akkor is van bennük valami megfoghatatlan, ami tökéletessé teszi őket.

Az az érdekes, hogy szőke kékszemű nőt nem is linkeltem, pedig nekem is hosszú szőke hajam van, meg kék szemem :D

Nem jönnék be magamnak :D

Amúgy alapból nem tetszik a soványság, sem férfin, sem nőn.

Egyébként Simmone nem csak a sorozatban volt, hanem az Attila isten ostorában is, és baromi jól játszott, imádom azt a filmet :)

128/234 anonim ***** válasza:
Kivéve az orromat, az nem olyan hosszúkás :)
 129/234 anonim ***** válasza:
Én ebbe a beszélgetésbe így nem tudok veletek bekapcsolódni. :) El sem tudom képzelni, mi lenne férfiként. Nem hiszem, hogy akkor nők jönnének be, talán meleg lennék. :O
2012. nov. 2. 13:40
 130/234 anonim ***** válasza:
Én sem tudom milyen lenne férfiként, szóval sosem érdekeltek a nők, én csak azt látom, hogy szép, ezért feltételezem, hogy férfiként is ők tetszenének :D
2012. nov. 2. 13:41
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!