Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképűség hátrány?
Figyelt kérdés
Napjában látom, hogy a jó csajok gyíkokkal járnak, ugyanet fordítva. Vagy talán a külső nem is számít annyira?2011. máj. 17. 12:16
1/14 anonim válasza:
Hát azért számít, de előfordul h egy számodra gyík olyat tud, hogy elájulok.
2/14 anonim válasza:
Kit értesz gyíknak, a kinézetre vagy a jellemre.Mert amúgy kinek mi a szép.A lány/fiú szemében lehet szép a párja,de másnak nem tetszik.AMúgy nem a külső számít.Inkább vagyok egy kevésbé helyes sráccal,aki engem"megfog",szeret és hűséges,mint egy olyannal akit az összes csaj fel tudna falni,de beképzelt, önző, bunkó stb.
3/14 anonim válasza:
Ha valaki másokat "gyíknak" nevez a kinézete miatt, az egyértelműen tuskó. A lányok utálják a tuskókat, akárhogy is nézzenek ki. Ideig-óráig megmaradnak mellettük, aztán menekülnek, és persze terjed a tuskó híre...
4/14 anonim válasza:
Szerinted hátrány?... -.- Ne legyél már hülye vagy ... Hogy lenne hátrány, viszont ha mellé egy nagyképű ...fej vagy az már igen, de erről nem tudok nyilatkozni .
22F
5/14 A kérdező kommentje:
tuskó ehh... én javában arra gondoltam, hogy ápolatlan rosszul öltözött, magyarul igénytelen srácok akik szolíd, normális kinézetű lánnyal vannak. Ilyen lányt keresek, de aki ilyen, az foglalt, és ilyen pasijaik vannak, mert szeretik, vagy csak megszokásból vannak együtt már...
2011. máj. 17. 12:26
6/14 anonim válasza:
Lehet valaki a világ leg helyesebb pasija, ha bunkó, tuskó, buta,önző,beképzelt stb.Akkor inkább választok egy kevésbé helyesebbet,aki legalább normálisabb.Bár erre is van megoldás,mert a helyes, bunkó pasikat aki szeretei az vagy a pénze miatt(ha van), vagy azért mert a csaj is ugyan olyan bunkó és buta.AMúgy kinek mi a jóképű.Ha valaki szerelmes,akkor a szerelmét szépnek látja.
7/14 anonim válasza:
én speciál nem járnék egy helyes jóképű pasival tudod miért? Mert azon kéne agyaljak egész este h most a haverjaival melyik csajt akarja megdugni sajnos általánosítanom kell és már alapból elvesztettem a hitemet ezekről a pasikról és inkább választok eggyel rosszabb kategóriás pasit mint őt. Persze ha egyedülálló vagyok akkor egy kis kavarás bele fér velük de am inkább kerülöm őket.
8/14 anonim válasza:
Az nem jut eszedbe, hogy éppen amiatt lesznek azok a férfiak gyíkká, mert az adott nővel járnak? Nem láttad a Gyalog Galopp című filmet?
9/14 anonim válasza:
Hát, messze nagyobb biztonságérzet, ha te vagy a legjobb nő akit megkaphat.. :DD
10/14 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam hogy számomra hátrányos lenne...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!