Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
 231/234 A kérdező kommentje:
extrém modon nehéz dolog önmagamban is jolérezni magamat több év nélkülözés után.
2012. nov. 2. 19:45
 232/234 anonim ***** válasza:
jó, most megsajnáltalak. Szedd össze magad, nézz valami vígjátékot és iratkozzál be egy kötőtanfolyamra, ahol sok nő van.
2012. nov. 2. 19:55
 233/234 anonim ***** válasza:

Én sem tudok rá haragudni.

Érdekes viszont, hogy én meg néha már egyenesen vágytam az egyedüllétre. Mondjuk régebben kicsit befelé forduló voltam, abban az értelemben, hogy szerettem egyedül lenni, olvasni, elmélkedni, ilyenkor egyenesen "zavartak" az emberek.

2012. nov. 2. 19:56
 234/234 anonim ***** válasza:
Akkor én nyilván egy érzelmi nulla vagyok, de rohadtul nem sajnálom, minden második pasi ezzel a dumával jön. Én inkább unom.
2012. nov. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!