Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/234 anonim ***** válasza:

Jah, és belinkeltél mindent, csak átlagos férfiakat nem.

Mindenkinek más tetszik, és mindenkinek más a felső 20%. És senki sem fog a saját elvárásai alá menni.

2012. nov. 2. 14:38
 152/234 A kérdező kommentje:
ezek az átlag férfiak. :D bármennyire is fáj, de ők azok. De hát nehéz is megértened, lévén, hogy az átlag férfi nem számit igazán férfinek, csak a felső 20%
2012. nov. 2. 14:40
 153/234 anonim ***** válasza:

Nem volt világos, amit mondtam??

Ezek nem átlag férfiak.

Nézd már meg az elsőt. Szerinted így néz ki a férfiak többsége???

Mert szerintem nem. És a férfiak szerint sem.

Lehet, hogy külföldön igen, de itthon nem.

A 3.-ról mondtam, hogy kifejezetten az esetem. Az utolsóra talán lehet mondani, hogy hasonlít a tömegre, de akkor sem ez az átlagos.

A felső 20 pedig mondtam VÁLTOZIK! Mindenkinek más tartozik bele.

Nem is tudom miért magyarázom ezt neked, láthatóan meg sem próbálod megérteni.

2012. nov. 2. 14:43
 154/234 A kérdező kommentje:
akkor sztem küldök magamról képet, de ugyse tudnád elfogulatlanul rámmondani hogy akk én se vagyok átlag
2012. nov. 2. 14:44
 155/234 anonim ***** válasza:

És ugyan mitől lennék én elfogult? :)

Nem az a sorozatnézős csöpögős nő vagyok, bár gondolom erre azért lehetett következtetni. Nem is áll szándékomban senkinek sem bókolni, én boldog párkapcsolatban élek már jó ideje.

2012. nov. 2. 14:46
 156/234 A kérdező kommentje:
na pont ezért leszel elfogult, mert a nők csak ugy tudják megitélni hogy valaki jopasi-e hogy nedvesednek e töle vag ysem.
2012. nov. 2. 14:46
 157/234 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Unokatesómat is helyes srácnak tartom, de eszem ágában nem lenne másként tekinteni rá.

2012. nov. 2. 14:47
 158/234 anonim ***** válasza:
Hagyd már abba ezt asiránkozást, meg lenézős stílust, mert marha idegesítő vagy. Nem csodálom hogy nem kellesz a nőknek, mert nem vagy férfi ezel a viselkedéssel, csak egy kis 14 éves kisfiú, úgy rinyálsz
2012. nov. 2. 14:52
 159/234 anonim ***** válasza:

Nekem épp csak a nadrágja, meg a segge tetszik ennek.

Nem nőies, mitől lenne? Számomra legalábbis nem az.

[link]

Bár a lábai túl vastagok, de az ilyen nadrág tetszik vékonyabb srácokon.

Ez meg alkatilag,arcilag még az esetem is lehetne, csak szerintem a fotó kicsit előnytelen. Sokat ki lehetne hozni a srácból. :)

[link]

2012. nov. 2. 14:53
 160/234 A kérdező kommentje:
na végre egy reális válasz.
2012. nov. 2. 14:53
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!