Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
"az emberi lét célja, hogy családod legyen, gyerekeket szülj, azokat felneveljétek. Te ezt ugy gondolom sosem fogod teljesiteni...van valami terved 50-60 éves korodra, amikor már nem leszel tulzottan szép? Akkor mégis hogy fogsz fiukat fogni magadnak?"
Van. Együtt élek valakivel, akihez először külsőleg vonzódtam, ma már kötődöm is. Nemsorkára gyereket tervezünk, nem rendelődtem alá soha. :)
El sem nyomom, de inkább én vagyok dominánsabb a kapcsolatban.
Mindkettőben lehet igazság, de tényleg úgy látom, hogy a férfiakat nem vonzzák az alárendelődő nők.
Gyereket egyébként mindig akartam. :)
És nem értek egyet azzal, hogy "kasztrálnám" a férfit, ha nem rendelődöm alá neki. Nem is ezt a példát láttam, szüleim esetében sem. Teljesen egyenrangú kapcsolat volt.
Aki uralkodni szeret, keressen olyan nőt, akinek ez kell- nekem ez ellen semmi kifogásom. Ne érts félre. Lényeg, hogy mindkettőt kielégítse a kapcsolat.
"Ha elkezded egy férfi kezéből kivenni az irányítást teljesen, akkor kb. kasztrálod."
Itt a titok nyitja. Ezen elgondolkoztam. Elhiszitek nekem, hogy mivel független vagyok, még annyira sem akarom irányítani a férfit, mint a "függő" nők?
Ha belegondoltok, sok nő manipulál, úgy irányít.
Ő irányít, de nem tudja a férfi.
Viszont a nő eléri, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja.
Nekem erre nincs szükségem. Soha nem manipulálok. Irányítani nem lehet, de elnyomni sem akarok senkit.
Viszont szívesen döntök, ezért általában a másik önként követ és nem érzi elnyomásnak ezt. :)
Ez megtisztelő számomra és tisztelem, szeretem, becsülöm. Soha nem kritizálom a páromat, nem szólom le, mindig csodálkozom, hogy sok nő miért csinálja ezt?
Valószínűleg, mert nyíltan nem akarják valamiért felvállalni, hogy "irányítani" akarnak.
Elég szánalmas, a férfinek is rossz, hátulról "fúrják". Az olyan nők jóval kevésbé elfogadóak nálam.
Na nem úgy értem én, hogy nem ketten döntenek, de akkor is van, aki kezeli a pénzt, nézi a bevételeket, szóval nem szolgasorba megy a másik.
Én mondom, imádok irányítani nő létemre, ami nagy baj, mert tényleg kiherélem vele szerencsétlen férfiakat. :D
Nem értesz, én nem használom lábtörlőnek a páromat! A kettő két külön fogalom.
Néha épp azok a nők használják lábtörlőnek a pasit, akik beetetik azzal a szöveggel, hogy ők "domináns hímet" akarnak. Mindjárt linkelek valamit, érdekelne a véleményed. Többnyire férfiak válaszoltak.
Ha te is domináns vagy, keress nyugodtan egy olyan nőt, aki szívesen veszi az irányítást. Ha szeretni, becsülni, tisztelni fogod, akkor csak jól járhat veled.
Én itt ugyanis nem arról beszélek, amikor az egyik elnyomja, erőszakosan uralja, kihasználja a másikat.
Dehogyis, 70%-os! Ki hitette el ezt veled? :D
Elmesélném, hogy nálunk anyukám keresett többet, ő kezelte a pénzt. A legtöbb férfi ezt szívesen átengedi. Nem félreérteni!
Apukám minden, csak nem "kasztrált", pedig inkább picit ő rendelődött alá jobban.
De nála kevés kiegyensúlyozottabb férfit ismerek!
Nagyon jó a viszonyom vele, minden téren, a szüleim házassága pedig máig problémamentes.
Én nem kezelem a párom pénzét, pedig szívesen átadta volna ő is (a legtöbb férfit abszolút nem érdekli az irányítás, legfeljebb akkor, ha veszélyben a kapcsolat és így akarják magukat "fontosnak" érezni). Én azért nem foglalkozom a pénzével, mert szerettem volna éreztetni vele, nem "piszkálom" a függetlenségét. :)
Talán kevéssé érthető, de például mi évekig úgy voltunk együtt, hogy azt sem tudtam, mennyit keres.
Soha nem érdekelt, nem ez volt a fontos. :)
Értelek én, de én mindig az ellenkezőjét tapasztaltam.
Én sem tudom egyébként mennyit keres a párom, soha nem kérdeztem meg tőle, nem érdekel az anyagi helyzete :)
A kérdező egyébként utálna engem :D Én rohadtul maszkulin nő vagyok.
Na nem külsőleg, ott nagyon is nőies vagyok, na de belülről.
Engem érdekel sok minden, általában férfias témák, imádom a férfiak poénjait, az ő társaságukban érzem jól magam és tényleg diktátor típus vagyok :D
Mert össze szokták keverni a független, domináns nőket, tévesen(!) azokkal a "hárpiákkal", akik állandóak kritizálják a férfiakat + még azt is meg akarják szabni nekik, hogy hány kanál cukorral igyák a kávét...
Az ilyen beteges irányítás a nő függőségéből, kiszolgáltatottságából fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!