Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?
Már nem azért, de nekem a 3. láthatatlan, az pont az esetem. Nekem az ilyen testalkat tetszik. A frizurája rossz csak, de az kb. 15 perc és helyre van pofozva.
A többi közül pedig 2 átlagos, a többivel probléma van, de azt hiszem ezt te is látod.
Aki nőként mozog, nőies a testtartása, az minden, csak nem átlagos.
Nem, én azt mondtam nőies. Nézd már meg, hogy aki ott támaszt valamit, annak hogy áll a seggén a nadrág.
Vagy nézd meg az elsőt. Felvesz egy előnytelen szemüveget, láthatóan ráférne egy hajmosás, és egy tisztességes frizura. Normális szemüveggel és hajjal máris nem kifogásolná senki a megjelenését.
Ízlésficama van, semmi egyéb baja.
Mert őket ismerem talán? Tudom a nevüket és rém egyszerű beírni a googlebe?
Egyébként belinkeltünk olyan modelleket is, akiktől nekem feláll a hátamon a szőr, mert nem tetszik és bottal sem piszkálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!