Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
 181/234 A kérdező kommentje:
d
2012. nov. 2. 18:19
 182/234 anonim ***** válasza:

"most gondold el adott egy top nő, aki minden pasit tud irányitani, és egyszer csak jön egy olyan férfi akire egyszerüen nem tud hatni se érzelmileg se a teste kelletésével sem. Sztem eldobja az agyát e férfitöl vagy eldobja az agyát e férfitöl?"

Én ezt fordítva tapasztaltam. :) Pont a férfi választja azt, akit nem tud irányítani.

De fene tudja, részben mindkét nemet vonzhatja ez, addig a pontig, míg nem uralkodik rajta a másik.

Csak egyszerűen van tartása, irányíthatatlan.

Max ebben kiegyezhetünk.

2012. nov. 2. 18:21
 183/234 A kérdező kommentje:
a nők természetébe van oltva az, hogy alárendelődjenek, csak valahogy te ezt nagyon nem birod megemészteni. De meg is értem, te egy maszkulin nő vagy, a harmadik generácios gazdasági feminizmus termése.
2012. nov. 2. 18:23
 184/234 A kérdező kommentje:
de gondolom hánysz a feminizált fiuktól...most akkor gondold el mennyire gyomorforgato egy férfias nő?
2012. nov. 2. 18:26
 185/234 anonim ***** válasza:

Össze-vissza beszélsz. Azt sem tudom, mi alatt mit értesz. :) Épp a férfiak génjeiben van benne picit jobban az alárendelődés, hisz nekik menni kell a nő után, ha kell, bevállalni mindenfélét, hogy utóduk lehessen. :)

Nem tudom, mit értesz "feminizált" férfi alatt. A csinos fiúkat én nem látom feminimnek. Linkelj képet, hogy válaszolhassak.

2012. nov. 2. 18:33
 186/234 anonim ***** válasza:

Nem tudom, neked mit jelent a "férfias nő"?

Gondolom a természetre érted, így nevezed dühből, irigységből a "domináns" nőket.

Én erre magasról teszek, mert bármit mondjatok, a példám épp azt igazolja, hogy többségetek nagyon szívesen, önként rendelődik alá egy ilyen nőnek.

Nem én kértem. :) Nekem semmi szükségem nem lenne arra, hogy bárki alárendelődjön nekem, meglennék nélküle, nem akarok elnyomni senkit sem.

Szóval, ne érts félre.

De a génjeitekben van, hogy az ilyen nőre tudtok felnézni. :)

2012. nov. 2. 18:35
 187/234 A kérdező kommentje:
az emberi lét célja, hogy családod legyen, gyerekeket szülj, azokat felneveljétek. Te ezt ugy gondolom sosem fogod teljesiteni...van valami terved 50-60 éves korodra, amikor már nem leszel tulzottan szép? Akkor mégis hogy fogsz fiukat fogni magadnak?
2012. nov. 2. 18:36
 188/234 anonim ***** válasza:

Mindkettőtöknél van igazság. Párkeresésnél a férfi rendeli kicsit alá magát, de később inkább a nő. Ezzel én egyet is értek. Ha elkezded egy férfi kezéből kivenni az irányítást teljesen, akkor kb. kasztrálod. Én sajnos uralkodó típus vagyok, aki nem tűr hibát, ha észreveszem én javítom ki és onnantól én kezelem.

K*rva nagy baj ez, de igyekszem változni.

2012. nov. 2. 18:36
 189/234 A kérdező kommentje:
olvassatok sex at dawn-t.
2012. nov. 2. 18:37
 190/234 anonim ***** válasza:

Különben majd akkor elhiszem neked, ha nem panaszkodik szinte minden alárendelődő nő, és nem válogathat boldogan az olyan, mint én, akit abszolút nem érdekel a véleményetek. :)

Majd szólj, ha eljön az az álomvilág. :D

2012. nov. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!