Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a ti joképüség-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a ti joképüség-skálátok?

Figyelt kérdés
küldjetek képeket fiukról (képek linkjeit a válaszban) 10-es skála alapján. Mondjuk 4-töl felfele jöhet, az az alattiakra ugy gondolom senki sem kiváncsi. Engem 6.5-nek mondanak, gondolom ti a szerintem 8as fiukat is max 7esnek tartanátok.
2012. nov. 2. 12:18
 221/234 anonim ***** válasza:

Nem húzom én le, csak látom, hogy nehéz.

Mindenhol azt kérdezik mikor lesz gyereked, munka, stb. A kihasználások. Szóval hamarabb lesz egy érzékeny lelkű lányom, mint érzékeny lelkű fiam.

Az én barátnőim is tanultak, de engem azok a hobbik, amiket ők űznek nem kötnek le. Nem kötnek le a mindennapi életükről folytatott beszélgetéseik, mert egyszerűen nem oda helyezik a hangsúlyt, ahová én.

A tanulatlan picsogók szerintem közel sem nők.

2012. nov. 2. 19:11
 222/234 anonim ***** válasza:

Na mondom. :D Alig, hogy elküldtem, már jött is, hogy "feminista".

Remek ez a szó, ha már nincs több érv.

Ne is vitázz, ne vesztegesd az időd. Férfistákkal már én is csak unaloműzésből állok le csevegni, néha. :)

2012. nov. 2. 19:12
 223/234 anonim ***** válasza:

Én ki nem állom a feministákat.

Szóba sem állok velük, kerülöm őket, ahol csak tudom.

Kérdező, kevered a fiszt a fasszal, már ne is haragudj.

Csak mert valaki gondolkodik még nem lesz feminista.

A szépségemmel pedig eddig is csak párválasztás terén értem el sikereket, máshol nem tudom hol kellett volna használnom, vagy mi szükségem lesz rá 40-50 évesen.

2012. nov. 2. 19:13
 224/234 anonim ***** válasza:

Mit csinálok 40-50 évesen?

Engem ez a veszély nem fenyeget.

Szép vagyok, de mindig szándékosan figyeltem arra, hogy ne a szépségem által boldoguljak.

Mit csinálnék? :)

Gondolom nevelem a gyerekem, végzem a munkámat, stb. :)

Én már most belenyugodtam, hogy múlik az idő.

Egyébként, nem én teszek fel a külsővel kapcsolatos kérdéseket, és nyafogok itt.

Nő vagyok, tudod. :)

2012. nov. 2. 19:14
 225/234 anonim ***** válasza:
Az önsajnáló feministákat én sem csípem, de inkább az a jellemző, hogy abszolút nem foglalkozom a feminizmussal.
2012. nov. 2. 19:16
 226/234 anonim ***** válasza:

Én is ezt vallom, nem érdemes foglalkozni vele. Csak felmérgelem magam rajta, feleslegesen.

A kérdező logikájából kiindulva ez pedig ártana a szépségemnek :D

2012. nov. 2. 19:20
 227/234 anonim ***** válasza:

te beteg vagy. 40-50 évesen a legtöbb nő nevelgeti a gyerekét és dolgozik. Ennyi. A szépség ekkor már másodlagos, de aki 20 évesen szép, az 40 évesen is az lesz, csak nem 20 éves, hanem 40 éves szépség lesz. Megfakul? Az lenne a nevetséges, ha a saját 20 éveskori önmaga halvány árnyéka lenne.

Te azt hiszed, attól több vagy, hogy szép vagy, vagy van valakid? Amíg önmagadtól nem lesz boldog, addig veszett ügy a párkapcsolatosdni. Más nem tud boldoggá tenni. Szörnyű is lenne, ha mástól függne az én boldogságom, fél ember lennék, ha elhagy.

2012. nov. 2. 19:36
 228/234 A kérdező kommentje:
egy kapcsolatfüggő nő, ok, hogy összeomlik ha kidobja a pasija, de néhány honapon belül max szerez másikat önsajnáltatva is. Engem a hasonlo önsajnálat ÉVEKRE nöhiányba helyez.
2012. nov. 2. 19:40
 229/234 anonim ***** válasza:

"Te azt hiszed, attól több vagy, hogy szép vagy, vagy van valakid?"

Ezt hiszi. :) És ezért hiszi, hogy a nők is ilyenek?

Érdekes, hogy rá igaz, amit a nőkről hisz...

Ez valami érdekes kivetítés lehet.

Közben meg ott van benne egy másfajta férfikép is, ami pont rá nem igaz.

Találkoztam ilyen esetekkel, kissé meghasonlott emberek.

2012. nov. 2. 19:40
 230/234 anonim ***** válasza:

Idefigyelj kérdező, lehordhatsz mindenféle feministának, de akkor is segíteni akarok.

Részben igaz, amit írsz.

Egy nő előbb talál másikat.

De akkor se szerencsés, ha kapcsolatfüggő.

És neked is ezt tanácsolom!

A megoldás nem a panaszkodás, hanem, hogy végre tanulj meg önmagadban is boldog lenni.

Nem írom, hogy "légy férfi", mert az én fogalmaim szerint ezt a nőnek is tudnia kell.

Kritizálhatsz nyugodtan, engem nem zavar, de neked lenne jobb.

2012. nov. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!