Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóképűség és igéző tekintet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképűség és igéző tekintet a nyerő?

Figyelt kérdés
Arra jutottam hogy a lányoknak a külső fontos 15-22 éves korig. Jóképű izmos vagy vékony az már 2. rangú kérdés arc fontos és a tekintet, ha igézően néz akkor óriási előnnyel indul minden lánynál. Senki ne merje azt állítani, hogy ez nem így van és neki a belső érték blablabla, mert ez is csak 2. rangú. Lányok akik önértékelési problémáktól szenvedtek nem vagyok elég szép, jó stb marhaság mondják hogy a belső érték fontos maszlag. De most őszintén ha rendbe tennék a dolgokat fejben akkor ők is egy magukhoz mért fiút keresnének.
2010. okt. 30. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Napi azt-hiszem-hogy-én-határozom-meg-a-világot-és-hatalmas-életbölcsességet-mondtam...
2010. okt. 30. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
ez nem kérdés volt hanem válasz o.O
2010. okt. 30. 21:08
 3/6 Viki233 ***** válasza:
sztem nagyon fontos a kisugárzás és az érzéki tekintet. ami titokzatos és huncut egyben.a párom is evvel fogott meg:)))aztán megismertem és mégjobban belészerettem
2010. okt. 30. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenki a legtökéletesebbet keresi magának természetesen, ez már evolúciós szint.

De az ember, az ember. Felállít magában egy értékrendet, melyet nagyban a tapasztalat, a környezet, az önértékelés és önkritika befolyásol, ez pedig lényegesen le tudja redukálni az igényeket. Például, ha egy lány a környezetében a műmájer sablong*ciket negatívnak látta eleddig, lehet az épp helyes, vagy igéző tekintetű, saját magának sem kívánja, maximum ábrándozik, hogy mi lenne, ha. De a döntés, a célzott párkeresés általában objektívan működik. Nem mondom, hogy ez a műember nem tudná hamarabb levenni a lábáról a lányt, de hosszútávon abszolúte nem biztos, hogy nem a kancsal, nagypocakú, ám megbízható, önzetlenül szerető és odaadó, családcentrikusnak bizonyuló emberke "nyer".

Nem vagyok biztos benne, hogy ez arról szól a mai világban, hogy nincsenek helyén a dolgok a fejükben, inkább óvatosságnak tartom, hogy nem egyből egy "bredpittet" választ valaki.

2010. okt. 30. 21:13
 5/6 anonim válasza:
Szerintem is így van, h 15-20-22 éves korig egy "picit" mindenki magasan tartja a lecet. Legyen jóképű, jófej, vicces, komoly, legyen egyéni stílusa, kisugárzása, minél ismertebb, pénzes, hűséges, szerető, vagány, odabújós, izmos, sportos, stbstbstb. Aztán ahogy telik az idő, úgy adnak le az igényeikből... Egyrészt amiatt, mert tökéletes ember nem létezik, másrészt nem is biztos, h magukhoz mérten keresnek párt... Persze nem azt mondom, h egy átlagos fickónak nem lehet egy bomba csaja, de azért nem ez az általános :)
2010. okt. 30. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csúnya vagyok és a tekintetem egyáltalán nem igéző :( de ez soha nem jelentett problémát a nőknél :)
2010. okt. 31. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!