Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok tényleg, , mindent" elárul a tekintet?
Figyelt kérdés
A ,,mindent" szócskát nem véletlenül tettem idézőjelbe:)
Randizgatok egy csajjal, és mostanában elég sok helyen olvasom,hogy mennyi mindent elárul a csaj tekintete,nézése...és azóta agyalok,hogy az első randin a csaj le sem vette rólam a szemét,és elég mély szemekkel nézett rám...vajon ez mit,mennyit jelenthet? Amúgy más jelek,amik beszédesek lehetnek?:)
2010. febr. 25. 15:45
2/10 anonim válasza:
hát ha néz akkor azt jelenti, hogy figyel arra, hogy mit mondasz, érdekled ...
3/10 anonim válasza:
Hát nem biztos, hogy minden lánynál:D barátom, nemrég mesélte, hogy mikor megismert onnan tudta, hogy tetszik nekem, hogy mindig mikor beszéltem hozzá, mosolyogtam és mindig elkaptam a szemem és hogy nagyon látszott, hogy próbálok rá nem figyelni... :D hát én nemtudom, akkor még nem is tisztázódott bennem, hogy tetszik-e de ő már tudta, szóval lehet, hogy tényleg mindent elárul a tekintet :]
4/10 A kérdező kommentje:
Hát, a kölcsönös kommunikációval nem volt gond.Azaz ő is beszélt rendesen, hozta fel sorban az új témákat...és figyelt rám.Én is igyekeztem figyelni rá, csak sikerült:)
2010. febr. 25. 15:52
5/10 A kérdező kommentje:
Eddig én se nagyon foglalkoztam a dologgal...de annyi helyen olvastam ezt a ,,tekintet" dolgot,hogy gondoltam,utánajárok a dolognak.:)
2010. febr. 25. 15:54
8/10 anonim válasza:
Hát ha mély szemekkel nézett rád folyamatosan az azt jelenti h nagyon bejössz neki:))), amúgy valóban sokat elárul, de nem csak a csajokról, a pasikról is:P
9/10 anonim válasza:
már h a pasik szeme is beszédes sokszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!