Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok ez hogy van? Meddig tart ez még?
Figyelt kérdés
Tegnap feltettem a nagy kérdést a Nagy Ő-nek, életem nőjének, vagyis mit gondol rólam, lehet-e olyan hogy ő és én együtt. A válasz, hogy szeret engem, kedves, ügyes, aranyos, jó ember vagyok, DE... Szóval, nem érzi a bizsergést, a gyomrában azt az érzést. Lányok nálatok nem fordult még elő, hogy az a bizonyos érzés a kapcsolat közben alakult ki, és azért kezdtetek valakivel, mert amúgy mindenben passzolt hozzátok? És meddig fogom még azt várni, hogy felhív, hogy bocs mégsem tudok élni nélküled? Tudom, hogy ez nem lesz így, mégis azt vettem észre, hogy ezt várom és baromira szét vagyok csúszva.2011. nov. 2. 20:11
1/4 anonim válasza:
A bizsergés az az a fajta, ami nélkül én sosem jöttem össze senkivel és szerintem nagyon sokan vagyunk evvel így. Maga a bizsergés miatt jövünk össze, szerintem alapfeltétel. Az az a dolog ami miatt vágyunk a másikra, a hiánya miatt észre sem veszem az illetőt.
Bocsi a lehangolásért de ez szerintem így van.
20L
2/4 anonim válasza:
A bizsergés kell a testi kapcsolathoz, de ha még egyszer sem randiztatok, bizsergésre várni felesleges marhaság, ugyanis nincs, amitől bizseregjen. Igazad van abban, hogy ez közben alakul ki (nem kapcsolat közben, hanem az ismerkedési fázisban). Ez viszont nem segít rajtad és nem ad okot reménykedésre, mert egy tipikus lerázós duma volt.
3/4 anonim válasza:
Én is belementem így egy kapcsolatba semmi bizsergés nélkül sajnos...kemény 2 hétig húztuk így..míg megmondtam neki,ez így nem működik nincs meg a bizsergés sajnálom.megértette. szóval megvan az esélye hogy nálatok is így legyen esetleg. ha nincs bizsergés nem lesz tartós a kapcsolat. 14/L
4/4 anonim válasza:
Te sem kapcsolat közben szerettél bele, akkor a nőknél miért működne ez másképp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!